Digidexo.com

Kan Sulter du miste vekt?

Kan Sulter du miste vekt?


En sulteforing er en der du bruker mindre enn 50 prosent av kaloriene kroppen trenger for å fungere hver dag. Sulter hjelper deg å miste vekt i utgangspunktet, men snart stoffskiftet vil avta, og du kan finne det vanskeligere å miste uønskede pounds. Ifølge Weight Watchers, "Jo mindre vi spiser saktere vår metabolisme får ... deprivasjon gjør oss ulykkelige og faktisk får oss til å overspise." Fortsetter å sulte deg selv kan alvorlig skade helsen din.

Farene

Sultne selv er farlig. Når du først begynner å sulte kroppen din, vil du miste noen få pounds raskt. Denne innledende vekttap er vannvekt og brenning av tilgjengelige karbohydrater og sukker. Når det ikke er noen karbohydrater å brenne, spark metabolismen i å beskytte kroppen, og du kan legge merke til at vekttap bremser ned. Kroppen din vil begynne å bruke opp energi butikker i musklene, inkludert hjertemuskelen, når det ikke er fett å brenne. Dine organer vil bremse ned og slite for å funksjon av mangel på kalori energi. Du vil bli veldig sløv og kan oppleve forvirring og manglende evne til å konsentrere seg. Du vil være mer utsatt for sykdom fordi kroppen din ikke er i stand til å motstå bakterier. Fortsetter å sulte kan føre til alvorlig skade på hjertet og død.

Funksjon

Den beste måten å gå ned i vekt uten å skade helsen din er å redusere kalorier du spiser hver dag og begynne et treningsprogram. De fleste kvinner trenger ca 2000 kalorier om dagen for å opprettholde vekten. Menn trenger ca 2800 kalorier for å opprettholde vekten.

Diet

En trygg vekttap diett reduserer kaloriinntaket med ca 500 og 600 kalorier om dagen. En diett på rundt 1500 til 1800 kalorier bestående av sunn mat er ideelt. Du vil oppnå en sunn vekttap på 1 til 2 pounds per uke. Å miste vekt sakte er best fordi du vil danne gode matvaner for å hjelpe deg å holde vekten nede på lang sikt.

Trening

The Centers for Disease Control og American Council on Exercise har begge anbefalt at en person trenger for å engasjere seg i moderat trening i minst 30 minutter fem eller seks dager i uken for å holde seg frisk. Økende øvelsen fra en halv time om dagen til en eller to timer om dagen vil brenne kalorier og bidra til å øke metabolismen din for å øke vekttap.

Tips

Andre sunt kosthold tips for å huske er: drikk mye vann, ta et vitamintilskudd og få nok hvile. Husk å konsultere legen din før du starter en diett eller treningsprogram.