Digidexo.com

Diett for leddgikt Betennelse

Artritt er en vanlig tilstand som forårsaker leddbetennelse og varierende nivåer av smerte i hele kroppen. Det er forårsaket av en autoimmun sykdom, og kan være et resultat av hundre forskjellige typer underliggende forhold. Revmatoid artritt er en av de vanligste syndebukkene. I tillegg er osteoartritt et resultat av den grunnleggende seg ned i leddene. Derfor lider fra denne typen leddgikt strever for å finne den beste hjelpemiddel for å løse smerte og ubehag.

Mat for leddgikt å unngå

Leddgikt lider bør unngå å spise matvarer som inneholder visse kjemikalier som kan føre til enda mer betennelse. Noen grønnsaker som faller i denne kategorien er tomater, paprika, aubergine og poteter. Rødt kjøtt bør også unngås, sammen med sukker i en hvilken som helst format. Sukker kan ha en samlet negativ effekt på funksjon av immunsystemet og reduserer kroppens evne til å bekjempe infeksjoner.

Et sunt kosthold for å redusere betennelse

Det er et mangfold av gode mat kilder som kan hjelpe smerter forårsaket av leddgikt. Innlemme i din diett leafy, mørkegrønne grønnsaker som grønnkål, grønne grønnsaker og spinat samt kål, gulrøtter, pastinakk og reddiker. Fisk er et av de beste kilder for protein, og den inneholder omega-3 fettsyre og er lite fett.

Chia og linfrø er også gode kilder for omega-3 fettsyrer, og de er hjelpemidlene i å redusere betennelse. Frukt som appelsiner, ananas, epler, bananer, plommer, pærer, aprikoser og granatepler er gode hjelpemidler for leddgikt symptomer. Karbohydrater i form av ris, pasta og grovbrød er også gunstig.

De helsemessige fordeler av Cherry Juice

Tart røde kirsebær og svarte moreller er bekreftet av vitenskapelige studier gjort av Michigan State og Baylor University som et smertestillende og en utmerket avenue for å redusere betennelse. Disse kirsebær inneholder antioksidanter, nyttige mineraler og vitaminer. Antocyaner er også funnet i kirsebær og bidra til å holde skadelige enzymer i sjakk. De skaper en blindgate som de blokkere smerte som vanligvis transporteres til hjernen. Det er derfor tørker bort smerten. Moreller kan også redusere sjansene for hjertesykdom, høyt blodtrykk, hodepine og tykktarmskreft.