Digidexo.com

Hvordan holde seg tynn og Still Live Your Life

Hvordan holde seg tynn og Still Live Your Life


Hvordan holder du deg sunn og frisk i løpet av en sesong fylt med fester, middager, underholdende og reiser? Går til en fest eller sosial middag, så treffer bakken eller iført en bikini neste dag er skremmende. Vel, du kan ha det gøy-og din figur altfor ved å gjøre fornuftige valg-uten deprivasjon som forårsaker overspising og FAT! Her er noen måter å gjøre det.

Hvordan holde seg tynn og Still Live Your Life

Hvordan spise riktig og forstå dine Cravings

•  Fyll opp på lav-cal supper. På en Sushi restaurant, for eksempel starte med miso suppe å fylle deg opp på færre kalorier. Gazpacho er en perfekt gratis mat som du kan selv kjøpe elektronisk på Citarella Gourmet Market (se Ressurser nedenfor). Det er mange naturlige-mat markeder og kafeer som har deilige supper hver dag.

spise ekte mat. Å spise fettfri yoghurt, kjeks, godteri og energi barer vil gjøre noe for deg. De er produsert mat som kroppen ikke gjenkjenner og ikke fordøye. Hvis du vil ha iskrem, bestille ekte iskrem i en kiddie cup. Det er et godbit av dagen. Du vil også bli fornøyd og ikke drevet å spise mer sukker-fylt snacks.

tilfredsstille dine krav. Det vil være øyeblikk når du må ha noe. Velge dine kamper, og ikke frata! En dag jeg var å dø for søtsaker, så jeg hadde glasur fra en sukkerholdig cupcake. Jeg ville ha mer, så jeg tok et dypt åndedrag, hadde noen ekte mørk sjokolade med mandler og var fornøyd. Ta alltid et øyeblikk, skritt tilbake og avgjøre om suget er omsettelig. Hvis jeg vil ha chips og guacamole på en meksikansk restaurant, jeg har en liten håndfull, og skyv kurven til side eller bestille tortillas og spise dem med salsa og guacamole. En gang jeg så min beste venn rive gjennom kurven. Med tøff kjærlighet, jeg ringte serveren og hadde dem fjernet. Min venn tok et dypt åndedrag og takket meg. Det er det venner er for.

Hvordan spise under enhver årstid

Barbecue sunt. Når jeg grille, jeg prøver å gjøre det sunt og interessant. Overraskende, mine kylling pølse, wasabi tunfisk burgere og kalkun pesto soltørket tomat burgere på hele korn boller med diverse sauser er mer av en hit enn hamburgere og pølser. Utdanne deg selv og andre. Serve sunne salater og alternativer-og folk vil elske deg for det.

Spis lokalt og sesongmessig. Gården står har ferske råvarer dyrket lokalt som er moden og tilfredsstillende. Variasjon, friskhet og farge gjør spise interessant. Vi spiser med våre øyne. En fargerik, stor salat er et nydelig måltid.

Ikke besette. Dette er en vanskelig. Seriøst, gjør det beste du kan. Prøv å holde deg til å spise sunt, små måltider og snacks å roe sult, ikke spise sent på kvelden og la avlat fra tid til annen. Aldri slå deg opp og aldri tro at du må gå på en spise maraton fordi du hadde et øyeblikk av svakhet. Hvis du godtar at du gjør det beste du kan, vil du ikke bekymre deg, og du vil spise når sulten, spiser akkurat hva du vil, spise i mindre porsjoner, og være en av de "normale" mennesker som kan spise en halvparten av en hamburger og et par frites og er tynn.

Hvordan spise og drikke cocktailer på fester og Restauranter

Skjem bort din appetitt. Spis før festen. Protein er best: en håndfull nøtter / nøttesmør eller kalkun på hele korn brødet. Kalorier i snacks? Stol på meg-de 200 kalorier i snack sparer 500 kalorier på to passert hors d'oeuvres som du ville ha spist på grunn av glupske sult.

Du skal drikke, så prøv å begrense deg til to drinker. Drikk vin eller klart brennevin med brus og en klemme av frukt. Smakstilsatt vodka virke som en godbit. Drikk vann mellom drinker. Spis en sunn snack, eller bingeing neste dag vil skje. Protein / carb snacks som hele hvete pita med hummus er et godt valg! Hvis du må ha en mojito, be om den minst søte versjon de kan gjøre eller hvis du bestiller en margarita, la av salt for å unngå oppblåsthet. Sunset Beach og Almondito er to restauranter i New York som er svært imøtekommende med denne forespørselen. Bestem deg for å drikke i løpet av dagen eller natten. Hvis du har polo i ettermiddag, ta en drink og har den andre om kvelden. To drinker i løpet av dagen vil du føle deg forferdelig, oppsvulmet og sulter i kveld.

Bestill salat på en restaurant for høyt volum og høy fiber, som er å fylle. Spis grønnsaker til hvert måltid som vil fylle deg med lite kalorier og fett (selv om det ikke er hva du begjærer). Fiber roer sult, slik at mer fornuftige valg og holder deg fra å rive på brød. Bestille forretter som en hovedrett, slik at mer dekadente matvarer som krabbekakene i mindre porsjoner. Hvis du spiser på The Palm, for eksempel, kan du bestille Gigi salat uten bacon og lett dressing og en krabbe cocktail som en hovedrett. Eller ha en tomatsalat og en liten biff (be om at de ikke smelte smør på det) med sautert spinat og enten et par biter av en av de fetende sidene eller noen biter av dessert. Hvis du ikke kan kontrollere deg selv, nyt din Stoli Raspberry med lime og gå videre. I morgen er en dag på stranden-så avbryte medlemskapet ditt til ren plate klubben!

Hint

  • Vær oppmerksom på porsjoner, cravings og spise ekte mat.
  • Ditt kosthold er en bankkonto. Tilbring kalorier klokt.