Digidexo.com

Urininkontinens som en bivirkning av Lasix

Lasix er det generiske navnet på stoffet furosemid. Det er en vann-pille som brukes til behandling av hevelse forårsaket av væskeansamlinger som følge av leversykdom, nyresykdom og høyt blodtrykk. Det hjelper nyrene frigi overskytende vann og salt i urinen.

Urininkontinens

En manglende evne til å holde tilbake urin er en bivirkning av Lasix som medikamentet fremmer urinering. Medline Plus sier at hyppig vannlating kan vare opptil seks timer etter å ha tatt en dose Lasix men det bør bare vare i noen uker inn i behandling. Hvis urininkontinens er alvorlig eller umulig å forholde seg til, må du kontakte legen din.

Andre bivirkninger

Vanlige bivirkninger av Lasix kan være dehydrering, svakhet, svimmelhet, oppkast, tåkesyn, kvalme og forstoppelse.

Serøs bivirkninger

Hvis du opplever noen av de følgende bivirkningene, kontakt lege umiddelbart: sår hals, alvorlig utslett, flassende hud, overdreven vekttap, blødning, feber, blåmerker eller hørselstap.

Ammende mødre

Ammende bør ikke ta Lasix som det kan bli utskilt i morsmelk.

Insight

Alltid diskutere alle potensielle risiko, fordeler og bivirkninger av noen medisiner, inkludert Lasix med legen din før behandlingen begynner. Eventuelle uvanlige eller urapporterte bivirkninger kan bli rapportert til Food and Drug Administration ved å besøke; http://www.fda.gov/safety/medwatch/default.htm.