Digidexo.com

Hvordan bygge muskler etter 50

Det er anslått at en person kan miste fem på syv pounds av muskelvev hvert tiår etter voksen alder (ifølge Forbes). Par tap av muskel med demping av metabolismen som kan oppstå med alderen, og du kan finne deg selv i trist form. Den gode nyheten er, at ved å ta vare på kroppen din, og praktisere sunne vaner, kan du bygge muskler, øke immunsystem og sal av overflødig vekt.

Hvordan bygge muskler etter 50

For de som er over 50 og ikke vant til tunge fitness rutiner, innendørs turløyper og kjøpesentre er et godt sted å begynne en walking rutine. En lav effekt og minimal belastning trening er ideen for den aldrende bein og ledd. For å legge styrke til dine skritt bruk lys hånd vekter mens du går briskly. Begynn med 2 eller 3 kilos vekter og jobbe opp til fem.

Som du alder, kan kroppen din ikke signalisere tørst så ofte som er nødvendig for å holde deg hydrert. Konsumere ytterligere 12 til 16 gram vann før trening for å være sikker på at du ikke blir dehydrert. Sportsdrikker kan også være nyttig for å erstatte elektrolytter.

Spise en balansert kosthold er en annen avgjørende for å bygge muskler. Karbohydrater, proteiner og fett (i moderasjon) er byggesteiner for styrke og utholdenhet. Et protein snack, for eksempel streng ost, et hardkokt egg eller yoghurt, er ideelt før eller etter en treningsøkt.

Fokus på knebøy, armhevinger og motstand treningsøvelser å samtidig brenne kalorier og bygge muskler. Bygge muskler er den beste måten å øke en langsom metabolisme.

Endre rutine regelmessig for å gradvis øke intensiteten som kroppen justerer seg til bevegelsene.

Hint

  • Rådfør deg med lege før du starter en fitness rutine, spesielt hvis det er eksisterende helsemessige bekymringer, for eksempel dårlige knær, ryggsmerter eller hjerteproblemer.