Digidexo.com

Hvordan øke metabolismen med vitaminer

Hvordan øke metabolismen med vitaminer


Alle ønsker å øke sin metabolisme og med god grunn. Selv om vi ikke akkurat forstår metabolisme, vet vi resultatene er ønskelig: mer energi, bedre fokus og vekttap. Metabolisme er prosessen som omdanner mat til energi. Vektøkning og alle de negative konsekvenser for kroppen din som kommer sammen med det, er forårsaket av en ubalanse i energi. Flere kalorier blir konsumert enn brent. Den motsatte situasjon må opprettes for å opprettholde en sunn kropp. Les videre for å lære hvordan du kan øke metabolismen med vitaminer.

Hvordan øke metabolismen med vitaminer

•  Kjenn din metabolisme. I utgangspunktet metabolisme er en serie av kjemiske reaksjoner i kroppen. Vitenskapen er kompleks, men i utgangspunktet de kjemiske reaksjoner fremme vekst, energi og ytelse av kroppen. Ulike stoffer påvirker de kjemiske reaksjoner på forskjellige måter som forårsaker metabolic rate å være høyere eller lavere. Den metabolske rate er det nivå av effektivitet ved hvilken legemet opprettholder sine metabolske oppgaver.

Forbedre metabolic rate. Det er to store måter å forbedre metabolic rate eller øke stoffskiftet. Øke aktivitets rate er en av dem. Trene forbrenner kalorier hele aktiviteten og fortsetter å brenne kalorier for timer etter at aktiviteten er avsluttet, noe som betyr flere kalorier brent. Den andre måten er ved vitaminer og mineraler. De kjemiske reaksjoner som finner sted under forbrenningen er avhengig av riktig næringsstoffer. Uten de riktige vitaminer og mineraler, spesielt B2, B3, B5, B6 og vitamin C, vil stoffskiftet bli svak og produsere dårlige resultater.

Kosthold og mosjon. Spis et balansert kosthold, mosjon, og sørg for å ta inn de nødvendige mengder av vitaminer og mineraler. Du vil ikke bare øke stoffskiftet, men ditt fokus, holdning og generell livskvalitet.

Hint

  • En kombinasjon av kosthold, mosjon og vitamin inntak kan øke stoffskiftet naturlig.
  • Aldri begynne en ny diett og treningsprogram uten samtykke fra legen din.