Digidexo.com

Slik Cure Leg Sår Med Bee Honey

En viss type bee honning kan helbrede leggsår, andre typer sår hud, og enda noen magesår. Dette honning er produsert av bier samler nektar fra Manuka busken, eller Manuka, som vokser vilt i hele New Zealand og New South Wales. Manuka honning har antibiotiske egenskaper og synes også å stimulere sår til å gro. Det amerikanske Food and Drug Administration godkjent en linje av bandasje kalles Medihoney i 2007, og mange andre merker av Manuka honning er tilgjengelig fra helsekostbutikker eller online butikker. Den må ha et unikt manuka faktor (UMF) vurdering på 16 til 18, eller 16+.

Bruksanvisning

•  Vask hendene og rengjør forsiktig leggsår med en saltoppløsning.

Spread manuka honning jevnt på en ren, vanntett, ikke-absorberende kompress med en ren spatel. Start med en oz. av honning for en 4-tommers med 4-tommers pad. Gasbind pad bør være stort nok til å dekke sår og noen omkringliggende betennelse.

Bruk honning inni sår, ifølge bruksanvisningen, hvis såret har en abscess eller hulrom. Påfør kompress over såret.

Tape puten på huden med tape eller bandasjer.

Endre dressing minst en gang om dagen, og opp til tre ganger om dagen hvis såret er drenering merkbart. Forsiktig rense såret med saltvann hver gang. Som sår helbreder, vil drenering avta.

Se legen din dersom leggsår ikke leges i løpet av tidsrammen spesifisert av produkt retninger.

Tips og advarsler

  • Vær oppmerksom på overdreven stikkende eller brennende følelse, spesielt hvis de vare mer enn 15 minutter. Dette kan tyde på huden din er ekstra følsom for den sterke UMF honning. Bytt til manuka honning med en UMF av 10 +, eller bland 16+ UMF honning med vanlig manuka honning i like deler.
  • Bruk mer honning eller endre dressing oftere Hvis Pad pinner på såret når du prøver å fjerne det.
  • Se legen din før du bruker manuka honning hvis leggsår er alvorlig infisert.