Digidexo.com

Forhindre angstanfall med diett

Mat valg vi gjør har en enorm innvirkning på vår fysiske og mentale helse. Næringsstoffene er levert av vårt kosthold holde våre sinn og kropp i harmoni. Dette gjelder angst problemer også. Det er viktig å vite hva slags mat kan lindre angst og hvilke som forverre den.

Hydration

Vannforbruk gir en lang rekke fordeler og angst reduksjon er en av dem. Hjernen vår inneholder 85 prosent vann så dehydrering kan provosere angst. Tilstrekkelig hydrering må opprettholdes ellers kroppene våre er utsatt for problemer som angst og panikkanfall. Drikke seks til åtte glass vann per dag for å oppnå optimale ytelser.

Hva du skal unngå

Svært sure matvarer kan fremme angst. Disse matvarer inneholder melkeprodukter, protein, bearbeidet mat og mat med høyt sukkerinnhold. Det er vanskelig å skylle giftstoffer ut av systemet hvis det er konsekvent inntak av disse typer matvarer. De kan svekke immunforsvaret, føre til stress, og føre til en person til å være mer utsatt for angst angrep. Unngå for mye koffein som i brus, kaffe og energidrikker. Dette er sentralstimulerende og kan føre til nervøsitet og søvnløshet.

Alkalisk kosthold

Den alkaliske diett fokuserer tungt på frukt og grønnsaker. De som helle mot å være vegetarianer ville ha en lett tid å tilpasse seg denne type diett. Svært lite protein og meieriprodukter er tillatt, men de fleste helst frukt eller grønnsak er inkludert. Matvarer som epler, appelsiner, brokkoli, spinat, blomkål, ananas, agurk og nøtter skal omfatte 80 prosent av de matvarer inge på alkalisk kosthold. De er lav i surhet og bidra til å redusere følelser av angst.