Digidexo.com

Best høyt fiber diett

Best høyt fiber diett


Den typiske amerikanske dietten, full av sukkerholdig snacks og mangler i grønnsaker, ofte kommer til kort når det gjelder fiber. Fiber er ekstremt viktige i reguleringen av kroppen og bedre fordøyelsen. Det er mange måter å legge mer fiber i kostholdet uten å ofre smak.

Natural Foods

Det finnes mange smakfulle matvarer som kan få deg opp til 35 gram anbefales i kosten retningslinjer. Hele frukter som epler (3,5 gram), appelsiner (4,4 gram), bringebær (8 gram per kopp), pærer (6,5 gram) og guava (8,9 gram per kopp) er ekstremt høy i fiber og er fantastiske kilder til mange vitaminer og mineraler. Grønnsaker og bønner er muligens de beste kildene til fiber vi kan konsumere. Limabønner (11 gram per kopp), gulrøtter (4 gram per kopp), mais (5 gram per kopp) og artisjokker (10 gram per kopp) er fantastiske kilder til fiber og liker frukt, de inneholder mange vitaminer og mineraler. Noen nøtter som bør inkluderes i deg kosthold er mandler (2,4 gram per ¼ kopp), pistasjenøtter (2,9 gram per unse) og hasselnøtter (2,7 gram per unse) for deres fiberinnholdet og deres tilførsel av enumettet fett. Hele korn er en stor kilde til fiber. Brun ris (5,5 gram per ½ kopp), havremel (7,7 gram per ¾ av en kopp) og hele hvete spinat nudler (6 gram per kopp) er enkelt å legge til din diett.

Korn og kosttilskudd

Det er mange korn som inneholder helkorn og store mengder fiber. Fiber One er et populært merke som inneholder 9 til 14 gram fiber per kopp. Et annet merke er optimal effekt som blander fiberrike ingredienser med andre sunne matvarer som ingefær. Fiber pulver som Metamucil gjør det enkelt å legge til mer fiber til supper, sauser og drikker. Danse har en drikk som anvender en fiber og proteinpulver som kalles en Vivano; hver drink inneholder ca 5 gram fiber. Det er også anbefalt at du drikker åtte glass vann om dagen for å hjelpe fiber fordøyelsen.

En oppskrift

Her er en oppskrift på en høy-fiber svart bønne og gresskar suppe. Du må ¾ av en bister pepper, 10 gram av hermetisk svarte bønner, skylte og avrente (eller 10 gram av gjennomvåt svarte bønner for å unngå natrium), to skreller av hvitløksfedd, 1 1/3 kopper grønnsaksbuljong eller fett- gratis redusert natrium kylling buljong, 2/3 kopp vann, 10 gram av gresskar, og 1/8 ts finhakket koriander.
Varm bister pepper i en tørr stekepanne over middels varme til den blir myk og fjern deretter chili og kast frøene og årer. Rist frøene i ca 30 sekunder og deretter legge dem, chili, den bønner, hvitløk, buljong og vann til en blender og kjør til en glatt. Sett blandingen på kjele, rør inn gresskar og varme til koking. Reduser varmen og la det småkoke det dekket i fem minutter. Sesong det å smake og dryss med koriander. Hver servering av suppe har 103 kalorier og 6,5 gram fiber.