Digidexo.com

Hvordan Heal Macular Pucker

Makula er den delen av netthinnen ansvarlig for din sentrale visjon. Av og til, tråder av arrvev i øyet, kjent som "epiretinal membraner," kan danne, og kan trekke på makula. Årsakene til dannelsen av epiretinal membraner er usikre; kan de noen ganger er et resultat av en medisinsk tilstand som diabetes, andre er forårsaket av øyekirurgi, men de fleste skje av ukjente grunner.

Når disse membranene føre makula å rynke, er tilstanden kalles macula spisser. På sitt verste, kan det føre til problemer med å se fine detaljer, og lage rette streker bølgete eller ødelagt.

Hvordan Heal Macular Pucker

•  Ta kontakt med legen din om hvorvidt din macula pucker må behandles i det hele tatt. Hvis den ikke forårsaker betydelige problemer med syn, kan din øyelege bare anbefale at du kommer tilbake for mer hyppige synsundersøkelser for å kontrollere at tilstanden ikke forverres.

I tilfelle gjør din tilstand ta en tur til det verre og synet ditt er alvorlig svekket, er legen din kan bestemme at kirurgi er nødvendig. Hvis legen din bestemmer seg for å operere, følge alle pre-operative instruksjonene nøye. Legen din vil trolig administrere en lokalbedøvelse før du fjerner glasslegemet væske og deretter excising de epiretinal membraner.

Etter operasjonen følge legens råd, bruke alle medisiner som anbefalt, og sørg for å følge opp med din kirurg og øyelege regelmessig.