Digidexo.com

Om Nutritional Konsulent programmer

Om Nutritional Konsulent programmer


Ernæringsmessige konsulent programmene tilbyr studentene pedagogisk mulighet til å lære om optimal ernæring og velvære i en helbredende kunstfeltet. De er opplært i alle områder av ernæring, som kvalifiserer dem til å gi råd til sine kunder.

Fakta

Ernæringsmessige konsulent programmer lære elevene om å redusere sykdom eller kronisk degenerative sykdommer gjennom sunn ernæring. De lærer å overvinne helsemessige hindringer ved å forstå funksjonen av kroppens systemer og hvordan de forholder seg til ernæring. Disse programmene vise elevene ernæring metoder som forbedrer helse. Etter eksamen, vil de være i stand til å hjelpe folk med deres individuelle ernæringsmessige problemer ved å gi dem de verktøyene de trenger for å leve et sunnere liv som typer kosthold, trengs kosttilskudd og endringer i livsstil.

Funksjoner

Noen av fagene som kan dekkes i ernæring konsulent programmene omfatter prinsipper for ernæring, ernæringsmessige biokjemi, syre alkaliske balanse, mat kombinere og holistisk helse protokoller. Andre fag som kan tilbys er alternative behandlingsmetoder, orthomolecular og pediatrisk ernæring. Fordi studenter må lære hvordan kroppen fungerer i sitt forhold til mat, er kurs som anatomi og fysiologi og biologi vanligvis tilbys.

Spesialområder

Det er mange fagområder i ernæringsmessige konsulent programmer. Valgene inkluderer sport, vektkontroll, diabetes, kvinners helse, graviditet, kolesterolsenkende diett, allergi-symptomreduksjon og gastrointestinale plager. Andre spesialområder er pediatri eller geriatri. Spiseforstyrrelser er vanligvis sies å være en psykiatrisk lidelse, men ernæringsmessige konsulenter kan også spesialisere seg i dette området. En del av en spiseforstyrrelse har å gjøre med matvaner som blir mistilpasset. Ernæringsmessige konsulenter kan hjelpe i behandlingen av denne lidelsen.

Jobs

Nyutdannede av ernæring konsulent programmer kan jobbe med kiropraktorer, fysioterapeuter og mange andre fagfolk i helsevesenet feltet. De kan også starte sin egen ernæringskonsulentvirksomhet eller undervise klasser om ernæring. Ernæringsmessige konsulenter kan også arbeide for restauranter, spa og feriesteder og planlegge sine menyer. Sykehjem, omsorgsboliger og sykehus også leie ernæringsmessige konsulenter. Skrive artikler for helse og ernæring publikasjoner eller offentlige taler om helse og velvære finnes andre alternativer.

Fordeler

Alle har spesifikke krav til valg av mat. God ernæring kan forebygge eller forbedre mange sykdommer. Ernæringsmessige konsulent programmer gi studentene en karriere som er gunstig i å hjelpe dem lære folk å leve et sunnere liv. En fireårig akkreditert høyskole eller universitet program i ernæring dietetics, en ettåring diettmat internship og en registrerings eksamen av American Dietetic Association er nødvendig for å bli en registrert kostholdsekspert. En to år, seks-måneders program på høgskolenivå er nødvendig for å bli en sertifisert ernæringsfysiolog.