Digidexo.com

Mat du kan spise på Abs Diet

Å spise riktig er den viktigste faktoren i å bygge magemuskler. For å vise din six-pack, må du excercise og kosthold for å fjerne fettet som dekker magen veggen. Disse strøm matvarer vil tillate deg å gjøre akkurat det.

Abs Diet Strøm

The Abs Diet Strøm programmet ble utviklet av fitness-ekspert og ernæringsfysiolog David Zinczenko. "Som redaktør-in-chief av" Menns helse 'magazine, jeg vet at du - uansett hvor stor magen din eller hvor mange dietter du har prøvd -. Kan utvikle store magemuskler " Konseptet bak denne ernæring plan er enkel: spise små, sunne måltider for å holde stoffskiftet høyt. Dette vil i sin tur brenne fett.

Food Group One

Den ernæringsmessige aspekter av Abs Diet Strømplan er brutt ned i en enkel akronym: ABSDIETPOWER, med hver bokstav representerer en matvare i ernæring plan.

A - mandler og nøtter. Disse berikede matvarer vil holde deg full og inneholder gode fettstoffer.
B - bønner. Bønner er fulle av fiber, som vil la deg følelsen full. I tillegg kan de også inneholde en god mengde protein.
S - spinat og grønne grønnsaker. Mange grønnsaker er høy i fiber; i tillegg er disse matvarer er lavt kaloriinnhold, som vil bidra til å opprettholde et tynt midtlinjen.

Food Group Two

Hvert sett av mat grupper / elementer inneholder spesielt utpekt ernæringsmessige verktøy for å hjelpe deg å få muskler og miste vekt. Gruppe to inkluderer:

D - meieri elementer. Fettfri melk og ost er gode verktøy for å legge til din diett. De er ofte høy i protein og kalsium, og lite karbohydrater.
I - instant havremel. Havregryn er en av de beste snacks / måltider du kan sette sammen for å la deg mett og gir en ekstra energi boost.
E - egg. Pakket full av protein, egg er en god frokost verktøyet.
T - kalkun. Magert kjøtt, for eksempel kalkun, er fullpakket med protein og inneholder null karbohydrater. De er en utmerket kilde til næring for å miste vekt og få muskler.

Food Group Tre

Den endelige matvaregruppe i Abs Diet Strøm Programmet inneholder næringsstoffer tett mat og kosttilskudd.

P - peanøttsmør. Mens mange tror at peanøttsmør er høy i kalorier - og det er - peanøttsmør er også høy i protein og sunt fett.
O - olivenolje. Friske fettstoffer og oljer er en naturlig måte å senke kolesterol.
W - hele korn. Grøft høy-in-sukker hvitt brød og legge hele korn brød for smørbrød. Dette langsom fordøye karbohydrater vil holde deg følelsen mett.
E - ekstra whey protein. Legge til ekstra protein til din diett ikke bare holder deg mett, men det legger næringsstoffer som bidrar til å bygge muskler.
R - bringebær. Høy i antioksidanter og ekstra energi: to viktige ingredienser for å holde seg frisk.

Spis sunt, leve sunt

For å få det ettertraktede six-pack, er du nødt til å jobbe. Gjør tusenvis opp situps hver dag vil ikke hjelpe deg; faktisk, vil det skade deg - overtrening hindrer muskelvekst. Opprettholde en sunn livsstil og følge ABSDIETPOWER plan, og du vil ha vaskebrett abs på kort tid.