Digidexo.com

Honey Locust Blossoms for Tea

Honey Locust Blossoms for Tea


Honning Locust treet (Gleditsia triacanthos) er en løvfellende, bred bladde tre hører hjemme i Nord-Amerika. Treet vokser mellom 50 og 100 meter høy, med flygeblader som er ¾ inches til 1 ½ meter lang og om lag en tredjedel så mye over. Bladene er ovale i formen. Den blomstrende periode for dette treet oppstår fra sen vår til tidlig sommer for ca to uker, produsere grønngule, klokkeformede blomster. Frøet pods produsert av treet inneholder medisinske egenskaper som kan brukes til å lage helbredende urtete.

Medisinsk bruk

Honning Locust treet ble først brukt av innfødte amerikanere som en medisinsk te. Tradisjonelt ble te eller ekstrakter fra honning Locust seed pod brukes til å behandle meslinger og fordøyelsesbesvær. De seed pod ekstrakter er kjent for å være antibakteriell, anti-sopp og slimløsende, noe som gjør dette ekstraktet bra for aktuelle salver samt for rydding slim når det forbrukes. Utdrag fra frøkapslene er også kjent for å bryte ned røde blodlegemer, noe som kan vise seg å være gunstig for personer med kreft.

Identifisere Honey Locust

Det er viktig å sikre at du er i stand til å skikkelig identifisere honning Locust treet og at du er i stand til å skille mellom honning Locust og svart gresshoppe. Den svarte locust er giftig, og bør ikke brukes. Den svarte locust treet er svært lik i utseende til honning gresshoppen; Men honning Locust har par av korte torner i bunnen av hvert blad, smalere brosjyrer og lengre pods.

Making Tea fra Pods

Samle honning Locust pods når de er modne; de vises mørk brun. Hvis pods er lyse grønne, de er ikke klar. Rippe modne pods i to på langs og deretter suge dem i varmt vann. Ikke bruk kokende vann. Til slutt, sil te gjennom en klut. Blid anstrengt concoction med honning eller sukker. Varm opp eller servere kald.

Honey Locust Extract

Ekstrakt fra honning Locust pod er også kjent for å fremme positiv helse. Hvis du er usikker på om du kan riktig identifisere honning Locust treet og sikre trygg te inntak, innkjøp ekstrakt fra en helse-butikken er et alternativ. Ekstrakter kan deretter legges til te og inntas som en drink eller kan danne en aktuell salve for påføring på huden der sin anti-sopp eller antimikrobielle egenskaper er nødvendig.