Digidexo.com

Tegn og symptomer på Vannkopper for en to år gammel

Tegn og symptomer på Vannkopper for en to år gammel


Vannkopper er en virusinfeksjon som er vanlig hos barn. Den er forårsaket av et herpesvirus, og er det samme viruset som forårsaker helvetesild hos voksne. I dag, de fleste tilfeller forebygges fordi en vaksine for viruset er nå tilgjengelig. Hvis du barnet gjør utvikle vannkopper, vil han trolig utvikle kløende blemmer på huden, som kan være svært ubehagelig for en 2-åring. Denne infeksjonen er svært smittsom, foreldre bør holde barnet hjemme til huden blemmer er borte og symptomer har opphørt.

Utslett

De første tegn på vannkopper er vanligvis en rød, kløende utslett som \ starter på ryggen eller magen, og deretter sprer seg til ansiktet og andre steder på kroppen. Utslettet kan ligne på en serie av insektsbitt. Det kan utvikle seg hvor som helst på kroppen, inkludert ører, hals, anus og kjønnsorganene, og kan være svært kløende og ubehagelig. <br /> <br /> Som vannkopper infeksjon utvikler seg, vil huden utslett slå til en serie av væske -filled blemmer som vanligvis utvikler seg over en periode på to til fire dager. Antallet skader et barn får varierer, men i gjennomsnitt mellom 250 til 500. Barn med eksem får ofte en mer alvorlig utslett og har flere lesjoner.

Influensalignende symptomer

Noen barn vil utvikle symptomer som ligner på de av influensa én til tre dager før utslettet viser seg. Pjokk kan ha feber, hodepine, sår hals og en generell følelse av uvelhet. Feberen er vanligvis mellom 100 grader og 102 grader Fahrenheit, og kan vare en dag eller to. Influensaliknende symptomer kan vedvare i 2-4 dager etter at utslettet utvikler seg.

Abdominal symptomer

Det er også vanlig at barn med vannkopper for å utvikle magesmerter eller ubehag i dagene før utvikle hudutslett som er kjennetegn av infeksjonen. Noen barn også mister appetitten og har mild kvalme. Disse symptomene utvikler før utslettet og kan vare 2-4 dager etter at den vises.