Digidexo.com

Hvordan naturligvis behandle Rosacea

Rosacea er en vanlig hudlidelse som involverer betennelse og rødhet i huden. Det er noen ganger referert til som en type akne, men det har ingen relasjon til hudormer og kviser. Det er en ganske enkel tilstand å behandle, og du trenger ikke å ty til medisiner som inneholder giftstoffer å gjøre det.

Bruksanvisning

•  Legg merke til de første tegn på rosacea. Det begynner med utseendet på rødmende enkelt og sprer derfra. Etter hvert vil det være permanente røde klatter i ansiktet ditt og huden din vil trolig være hoven i disse plassene. Kjenner disse symptomene slik at du nøyaktig kan begynne behandlingen.

•  Gå til legen din for å få en fast og solid diagnose. Rosacea må bekreftes av legen din før du begynner behandlinger for å sørge for at huden rødhet er ikke et symptom på noe annet.

Legg til mer svovel til kosthold eller til din daglige regime. Svovel er en vanlig behandling for rosacea og mange leger ville bruke det selv over antibiotika. Du kan ta en rekke kosttilskudd som inneholder svovel, eller se etter spesielle aktuelle kremer som har svovel i dem. Svovel evne til å behandle rosacea ble funnet i en studie med tittelen "Symposium on behandling av solskadet hud. Den Behandling av perioral dermatitt, acne rosacea og Seborrheic Dermatitis"

Bruk en salisylsyre creme gang om dagen som en naturlig behandling for betennelse forårsaket av rosacea. Ikke bruk det mer enn en gang om dagen, og slutte med å bruke det hvis det tørker ut huden din for mye, så det kan noen ganger gjøre. En undersøkelse utført av National Rosacea Society fant at de som lider av rosacea vanligvis funnet lindring fra å bruke salisylsyre.

Bruk kremer som også inneholder ekstrakter fra golden kamille, eller Chrysanthellum indicum. Dette er en av de beste naturlige rosacea behandlinger og bidrar til å behandle ulike utslett også. En studie utført av Martin og Associates undersøker anti-inflammatorisk påvirke av denne urten og dens innvirkning på rosacea.

Tips og advarsler

  • Se etter kremer som inneholder golden kamille og svovel for å spare penger og tid.