Digidexo.com

Om funksjonshemming fordeler for barn

Det har vært en vanlig misforståelse i flere tiår at det ikke er noen umiddelbar funksjonshemming program for funksjonshemmede barn. The Social Security Administration har to programmer som gir fordeler til barn som er funksjonshemmet. Som med alle uføreytelser, vil utbetalinger til et funksjonshemmet barn varierer basert på en rekke faktorer.

Programmer

De to uføre ​​programmer tilgjengelig for funksjonshemmede barn er Supplemental Security Forsikring (SSI) og Social Security Disability Insurance (SSDI).

Inntekt

The Social Security Administration betaler fordeler til funksjonshemmede barn hvis familier har liten inntekt. Grenser varierer fra staten.

Betalinger

Utbetalinger skjer til barnet månedlig og fortsette så lenge barnet forblir deaktivert. Betalingen er variabel og avhenger av familiens inntekt.

Time Frame

Et barn anses deaktivert hvis hans tilstand er alvorlig nok til å tydelig begrense funksjonalitet. Tilstanden må forventes å vare i minst 1 år eller må forventes å føre til dødsfall.

Anmeldelser

Barnets tilstand vil bli anmeldt av Social Security Administration minst en gang hvert 3. år hvis tilstanden er sannsynlig å forbedre.

Voksenlivet

Barnet vil gjennomgå en anmeldelse av Social Security Administration i en alder av 18. Hvis tilstanden er fortsatt betraktet som invalidiserende, vil barnet fortsette å motta voksen SSDI fordeler.