Digidexo.com

Hvordan gi støtte til noen som er dødssyk

Det er ingen enkel måte å håndtere terminal sykdom. Folk er ofte på et tap for ord når jeg prøver å trøste en venn eller slektning med en dødelig sykdom. Noen mennesker unngå kontakt med en dødssyk person fordi de føler ubehag og hjelpeløs. Det finnes måter som du kan gi støtte til noen som er dødssyk mens du kommer til enighet med situasjonen selv.

Hvordan gi støtte til noen som er dødssyk

Hvordan gi støtte til noen som er dødssyk

være der og være deg selv. Den viktigste måten du kan tilby støtte for noen som er dødssyk er ved å være der for den personen. Gjør deg selv tilgjengelig for å snakke, lytte eller bare sitte med den personen. Det er viktig å være deg selv. Den syke personen innser at du er ubehagelig. Han forstår at situasjonen er vanskelig for deg. Bare slappe av og være deg.

Nyt tiden sammen og gjøre det beste ut av det. Hvis dødssyk person kan bevege seg, engasjere seg i aktiviteter som han / nyter. Bidra til å gjøre den tiden han har igjen behagelig uansett liten måte du kan.

•  Hjelp dødssyk person få sine saker i orden hvis det ikke allerede er gjort. Folk har ofte visse forespørsler om gravferden, begravelse og / eller fordeling av eiendeler. Beholde juridiske rådgiver for å få alt i riktig rekkefølge og se at dødssyk enkeltes ønsker blir utført.

hjelpe personen til å fokusere på å leve heller enn å dø. Når juridisk dokumentasjon har blitt tatt vare på, snu fokus fra fremtiden til nåtiden. Oppmuntre ham til å leve for øyeblikket heller enn å bekymre seg for fremtiden.

Innse at døden er en integrert del av livssyklusen. Det er ikke lett å forholde seg til terminal sykdom. De som tilbyr støtte til en dødssyk person kan finne seg selv sliter med følelser av sinne, fortvilelse, hjelpeløshet, depresjon og andre følelsesmessig ladet følelser. Komme til enighet med det uunngåelige i livssyklusen er noe alle må til slutt gjøre.