Digidexo.com

Hva er årsaken til Chills Når utsettes for kulde?

Hva er årsaken til Chills Når utsettes for kulde?


Gåsehud, "Willies" og "kjølt til benet" er alle uttrykk brukt for å beskrive kroppens reaksjon på utilstrekkelig varme på en blåsende vinternatt. Chills kraft blod for å gå tilbake til hjertet og sirkulere gjennom bena og tilbake til torso . Sensoriske neuroner under huden sende meldinger til hjernen for endringer i kroppstemperatur. Hypotalamus varsler hjernen og aktiverer human termostat for å øke oppvarmingen blodstrøm gjennom kroppen.

Sensoriske meldinger

Sensoriske neuron reseptorer på hudens overflate overføre informasjon til den menneskelige skjelett. Denne informasjonen gjør det mulig menneskelig skjelett å dømme nærhet, temperatur, lys, berøring og andre opplevelser. Den største organ i kroppen, beskytter huden indre organer og vev med disse reseptorer. Når kroppstemperaturen synker fra eksponering for ekstern kulde, sensoriske nevroner overføre elektriske impulser til et område dypt i hjernen, hypothalamus. Denne gamle regulator sikrer aktivering av vitale kroppsfunksjoner. Kroppstemperaturen holder på ca 98,6 grader F.

Redusert kroppstemperatur

Små hår på overflaten av huden, erector pili, stå oppreist når kroppen er kald. Gåsehud heve hårene på armen for å legge et lag med isolasjon for kroppen. Kaldt vann produserer kroppen frysninger raskere enn kald luft. Kalde og våte forhold redusere kroppens temperatur raskt, noe som kan føre til hypotermi. Hjertet trekker blod til ekstremiteter, sirkulerende dette lager tilbake til overkroppen for å beskytte organene. Varmetap fra eksponerte kroppsdeler som hode og hender reduserer kroppstemperatur raskt. Eventuelle pågående varmetaps resulterer i betydelige symptomer på hypotermi som skjelving, tretthet, grunne pust og påfølgende tap av bevissthet

Blood Flow

Cold øker blodgjennomstrømningen og hjertefrekvens. I et forsøk på å tilpasse seg til disse temperaturene, hud reseptorer sende forespørsler nervesystemet, noe som øker noradrenalin frigjøring. Denne kjemiske hormon utløser sekresjon av glukose og forbedrer blodstrømmen til skjelettmuskulaturen. Rask økning i energi til musklene føre dem til å riste. Denne effekten øker den generelle kroppstemperatur, brusende oppvarming blodet sirkulerer gjennom kroppen raskt. Noradrenalin utgivelsen aktiverer kjemikalier i hypofysen som redusere sult, fordøyelsen, eliminering og koordinering, midlertidig. Avledning av alle dens varmeressurser, blod fra hjertet opprettholder kroppstemperatur.

Hypotalamus

Hypotalamus ligger dypt inne i hjernen, som ligger nærmest til hjernestammen. Det er ansvarlig for alle automatiske organfunksjoner, for eksempel hjerterytme, pust, væske og elektrolyttbalanse, sult, søvn og kroppstemperatur. Huden reseptorene overfører en melding gjennom nervesystemet til hypothalamus. Tar kontroll, øker hypothalamus heartrate og blodstrøm, forårsaker risting reaksjon fra glukose utgivelse i musklene. Hypothalamus overvåker de grunnleggende menneskelige livsfunksjoner.