Digidexo.com

Bruker for naturlig progesteron krem

En naturlig forekommende hormon som produseres av binyrene og eggstokker, progesteron er viktig for alle pattedyr, inkludert mennesker. Når et progesteronmangel er mistenkt, kan bruk av en naturlig progesteron krem ​​bidra til å bringe legemet tilbake i balanse. Etter at den naturlig progesteron kremen blir anvendt, passerer den direkte inn i blodbanen for transport til områder hvor progesteron er nødvendig.

Rolle progesteron i kroppen

Viktig å opprettholde svangerskapet, fungerer progesteron i samarbeid med østrogen for å regulere menstruasjonssykluser. Funksjoner av progesteron som påvirker begge kjønn i alle aldre omfatte utvikling av hjernens aktivitet, regulerer blodsukkeret og bygge sunne bein. En mangel på progesteron kan forverre symptomene på PMS og overgangsplager, samt øke risikoen for osteoporose.

Lindrende Overgangsplager

Ifølge boken "Resept for Nutritional Healing," progesteron mangel blir stadig vanligere hos kvinner som de nærmer seg overgangsalderen, men kan begynne så tidlig som 35 år Symptomer på en progesteron mangel omfatter nattesvette, hetetokter, depresjon og premenstruelle ubehag. Ved å erstatte progesteron i kroppen med en naturlig progesteron krem, kan disse vanlige symptomene bli lettet.

Bekjempelse østrogen dominans

Hos kvinner, østrogen dominans ofte oppstår i overgangsalderen; men det er også vanlig hos kvinner som tar p-piller for en lang periode. Østrogen dominans øker risikoen for mange typer kreft, inkludert endometrial cancer. Symptomer på østrogen dominans inkluderer lagging energi, væskeretensjon, oppblåsthet og vektøkning.

Redusere smerte

Når påføres direkte på brannskader, kan progesteron krem ​​umiddelbart lindre smerte. De som lider av smerter på grunn av leddgikt eller å ha menstruasjonssmerter kan finne deres smerte reduseres når en naturlig progesteron krem ​​er gnidd på det berørte området.

Andre effekter

Annet enn å redusere uønskede symptomer, da erstatte tapt progesteron i kroppen med en naturlig progesteron krem, kan man finne at deres fysiske og mentale energi øker og de kan også føle deg roligere. Immunsystemet er gitt en økning i tillegg.

Forholdsregler

Ikke alle progesteron kremer er skapt like. Hvis kremen ikke har et tilstrekkelig høyt nivå av progesteron, kan det være ineffektiv. I henhold til en undersøkelse publisert 1999 i American Journal of Obstetrics and Gynecology ", For å oppnå de riktige serumnivåer ved bruk av en progesteron krem, må kremen inneholde minst 30 mg progesteron per gram."