Digidexo.com

Hvordan lage Low Blood kortisolnivå

Høye nivåer av kortisol har vist seg å ha en skadelig effekt på mental og fysisk helse. De kan føre til vektøkning, glukose ubalanser, økt blodtrykk og tretthet. Siden daglig stress fører kortisolnivå for å øke, er mange mennesker sliter med høye nivåer av kortisol. Du kan senke kortisolnivået ved å redusere daglig stress og være snillere mot deg selv.

Hvordan lage Low Blood kortisolnivå

•  Støtte binyrene, som produserer kortisol, ved å ta kosttilskudd og urter. Vitamin B og C, magnesium og sink all fôr og støtte binyrer og forbedre kortisol regulering. Fosfatidylserin reparerer skader fra kortisol og reduserer stress. Den urter ashwagandha og magnolia også redusere stress, angst og kortisolnivå.

Endre din livsstil. Tar stresset ut av livet ditt, for folk flest, er å komme til roten av problemet. Finne en måte å håndtere stress, som å ta turer, meditere og gjøre dype pusteøvelser, går en lang vei mot å redusere stressnivået. Vurdere å fjerne mennesker, situasjoner eller gjenstander fra livet ditt som forårsaker du mye stress.

Lytte til musikk. Musikk kan løfte humøret, fokusere tankene og roe nervene. Dette vil bidra til lavere stressnivåer og redusere mengden av kortisol utskilt. Lage spillelister som passer dine ulike stemninger og bruke dem etter behov. Komme opp og dans hjelper, så vel.

Ta opp yoga. Yoga reduserer effekten av fysisk stress på kroppen, og er blitt funnet å direkte lavere kortisolnivå. Det har også blitt brukt som behandling for posttraumatisk stress.

Volunteer og hjelpe andre samtidig forbedre din egen helse. Hjelpe mennesker og dyr i nød kan være svært givende og bringe større trygghet. Dette kan i stor grad bidra til å redusere kortisolnivå ved å senke stress.

6. Ha det gøy. Å gjøre ting som gjør at du føler deg bra øker utskillelsen av dopamin og serotonin. Feel-good aktiviteter, som å få en massasje, kan redusere kortisolnivå og hjelpe deg å opprettholde en rolig og avslappet stemning.

Laugh. Bringe mer latter i livet ditt reduserer kortisolutskillelsen. Se morsomme filmer, komikere og TV-programmer, henge med morsomme mennesker eller finne andre måter å knekke deg opp. Senk kortisolnivå og arbeide magemusklene og kinn muskler i prosessen.

bytte fra kaffe til svart te. Kaffe, og med to kopper, øker kortisolnivå. Sort te, på den annen side avtar kortisol produksjon. Dette er på grunn av sine kjemiske bestanddeler, hovedsakelig flavonoider, som har en lindrende virkning på nervesystemet.

Hint

  • Husk at et dårlig kosthold kan føre til stress. Spis sunn, fersk mat for å støtte senke kortisolnivå.
  • Vær forsiktig når du tar kortisolhemmende produkter. Overvåk kortisolnivå for å sikre opprettholdelse av tilstrekkelige mengder. Riktig nivå støtter vaskulære og bein metabolisme funksjoner i kroppen.