Digidexo.com

Hvordan skrive en appell Letter for vekt-tap kirurgi

For mange mennesker, er vekt-tap kirurgi en livline til en stor livet endring. Denne operasjonen anses av overvektige personer som har prøvd en rekke andre alternativer for vekttap til ingen nytte. Derfor kan det være et ødeleggende slag når operasjonen er avvist, enten av lege eller forsikringsselskap. I de fleste tilfeller er det en klageprosess som vanligvis krever mye dokumentasjon, herunder en appell brev.

Hvordan skrive en appell Letter for vekt-tap kirurgi

•  Identifiser deg i åpningsdelen av brevet. Inkluderer forsikring informasjon, kontaktopplysninger og annen personlig informasjon som kan hjelpe personen som mottar brevet identifisere deg og ditt tilfelle. Du kan også inkludere en linje recapping årsaken til brevet og fornektelse beslutning.

Utkast til en liste over konsise argumenter i favør av kirurgi. Du må gjøre partiet som nektet den operasjonen forstå hvorfor det er viktig og avgjørende for din helse å ha denne operasjonen. Derfor må du jobbe hardere for å gjøre partiet godkjenner operasjonen forstår at du er ekte i ditt resonnement for trenger det. Ikke drone på om dine ønsker; fokusere på fakta om fedme. Diskuter nytte for din generelle helse, og holde dine uttalelser kort og enkel. Hvis du har en eksisterende tilstand på grunn av fedme, som høyt blodtrykk eller diabetes, og en body mass index (BMI) over 35, sitere denne informasjonen også, og inkluderer offisiell diagnose dokumentasjon.

List vekttap metoder du har prøvd tidligere å vurderer kirurgi. I noen tilfeller har vekt-tap kirurgi blitt misbrukt i noen tilfeller av folk som er interessert i å få denne operasjonen for kosmetiske grunner versus helse trenger. Du trenger å liste, så detaljert som mulig, hva du har prøvd, og hvorfor det ikke har fungert. Hvis det er mulig, å liste datoer og kontaktinformasjon godkjenne metodene du hevder å ha prøvd. Jo mer kommende du er i dette brevet om metoder som har sviktet for deg, jo mer sannsynlig er det at beslutningen om operasjonen vil bli reversert.

Bruk sitater fra å støtte leger i brevet. Spør din primære omsorg lege for et brev av støtte, som du kan sitere tekstbiter i brevet og inkludere resten i klagen din pakke. Du kan også få en second opinion fra en annen lege for samme formål. Faglig støtte vil låne mer vekt på argumentet ditt.

Ta med en personlig melding på hvordan det å være overvektig har påvirket livet ditt. Dette er din tid til å snakke om hvordan det å være overvektige har virkning livet ditt på et personlig nivå. Prøv å holde ditt språk ren og enkel. Du prøver ikke til retten sympati her, men heller en mer dyptgående forståelse fra partiet avgjøre utfallet av klagen. Du ønsker å gjøre dem til å forstå hvorfor du trenger denne operasjonen for å leve et bedre liv. Bruk anekdoter og historier som illustrerer hvor alvorlig din situasjon. Igjen, holde denne delen klar og konsis.

Rediger og korrekturlest nøye. Før du sender klagen brevet, ser det over nøye. Les det en gang for å sørge for at det er fornuftig og høres logisk. Deretter lese det igjen for grammatikk, rettskrivning og eventuelle andre feil du kan få øye på. Har en venn eller et familiemedlem også lese den over til å gi deg sin mening om tonen i brevet generelle; de også kan oppdage feil som kan holde brevet fra utseendet så godt gjennomtenkt og utført som det skal.