Digidexo.com

Effektiviteten av Minoxidil og Finasteride

Leger foreskrive Minoxidil og finasterid å behandle alopecia, eller hårtap. Alopecia er ofte arvelig og er ikke farlig. Men mange velger å ta medisin for å stoppe eller reversere hårtap.

Minoxidil

Minoxidil, ofte solgt som Rogaine, er en topikalt behandling for alopecia som fungerer for menn og kvinner. Ifølge International Society of Hair kirurgi, ved hjelp av to prosent styrke minoxidil stopper eller forbedrer hårtap hos 30 prosent av mannlige pasienter og litt over 30 prosent av kvinnelige pasienter. Fem prosent styrke minoxidil er effektive i mer enn 30 prosent av mannlige og kvinnelige pasienter. Pasientene må fortsette å bruke minoxidil alltid å opprettholde regrown hår.

Finasteride

Finasteride, ofte solgt som Propecia, refererer til en hårtap pille som bare kan tas av menn. Kvinner kan ikke ta finasterid fordi det kan føre til fosterskader. Ifølge Håravfall Talk, 83 prosent av menn i en Food and Drug Adminisration-rettssaken opplevde en halting eller reversering av håravfall. Finasteride tar opp til to år for å gi resultater. Noen menn tar finasterid sammen med Minoxidil.

Andre behandlingsalternativer

Andre behandlinger for alopecia Opererte hårtransplantasjon eller grafts. Noen mennesker velger å ha pieces opprettet for å gi inntrykk av en full leder av hår. Komplementær eller alternativ medisin er generelt ineffektiv ved behandling av hårtap, ifølge University of Maryland Medical Center.