Digidexo.com

Hvordan identifisere AIDS HIV Drug Resistance Symptomer

Hvordan identifisere AIDS HIV Drug Resistance Symptomer


De fleste mennesker som er HIV-positive opplever ekstremt høye virusmengde tall, ofte over 1 million, kort tid etter smitte når viruset replikerer svært raskt i sine systemer. Som T-cellene begynner å svare, undertrykke de HIV og virusmengde tallet kan leses på en "set point" nivå. En virusmengde test, mer enn noen spesifikke presentabel symptomer, vil indikere om dine medisinske behandlinger er i ferd med å møte motstand.

Hvordan identifisere AIDS HIV Drug Resistance Symptomer

Spore Viral Load to Measure HIV AIDS Drug behandlingseffektivitet

•  Få medisiner og annen behandling for hiv og aids for å maksimere effektiviteten av immunsystemet ditt i kampen mot viruset. Din virusmengden hjelper deg med å spore denne effektiviteten, og målet bør være å holde virusmengden så lavt som du kan.

Be legen din for å hjelpe deg å lære hvordan du bruker virusmengde test for å måle aktiviteten av HIV i blodet og spore hvor raskt eller sakte viruset formerer seg.

Lær hvordan du bruker T-celletall å overvåke styrken eller undertrykkelse av immunforsvaret. Jo mer aktiv viruset i systemet ditt, generelt sett, jo mer T-celler vil bli ødelagt og din T-celletall vil bli redusert.

Test din virusmengde regelmessig hver tredje måned, inkludert når du har blod trekkes for å måle T-celler eller andre standard laboratorietester.

Be om en ny test for å dobbeltsjekke din viral belastning hvis den endres betydelig. Feil resultatene er ikke uvanlig.

Identifisere AIDS HIV Drug Resistance

Snakk med legen din om muligheten for at du utvikler resistens mot HIV-behandling, uavhengig av andre symptomer, hvis du tar medisinen riktig og din virusmengde telle begynner å øke betydelig.

Be legen om å prøve å identifisere hvilke, om noen, av de medikamentelle behandlinger begynner å møte motstand og å miste effektivitet ved å gjennomføre en eller flere motstandstester.

Hint

  • Kampen mellom HIV og kroppens immunsystem går på under overflaten og kan ikke umiddelbart gjenspeiles i dine symptomer eller hvordan du føler deg på en dag-til-dag basis. Bruk virusmengde test for å måle immunforsvaret helse og identifisere eventuelle tegn på at dine behandlinger mister effektivitet.
  • Du vil lære mer om HIV og AIDS status og din helse ved å sammenligne din virusmengde og T-celletall til ulike stadier i din egen historie enn ved å sammenligne dine tall for de av andre individer. Hvert individ er forskjellig.
  • Alltid få din virusmengde tester gjort på samme anlegget, fordi forskjellige laboratorier ikke kan bruke samme test.