Digidexo.com

Hvordan bruke Ring Guard Anti-Fungal

Ring Guard er en merkevare av anti-sopp krem ​​som behandler ringorm, skrittsopp og fotsopp. Disse infeksjonene har en tendens til å dukke opp i varme og fuktige områder av kroppen, spesielt områder utsatt for svette. The Ring Guard salve virker ved å drepe soppen og soppsporer som tillater det å reprodusere. Det må brukes to ganger om dagen i ca 7 til 10 dager for soppinfeksjon å rydde opp helt.

Bruksanvisning

•  Vask det berørte området med varmt vann og et mildt rengjøringsmiddel.

Pat området tørke helt. Pass på at det er ingen fuktighet igjen.

Påfør et tynt lag av Ring Guard Anti-Fungal fløte direkte på soppinfeksjon og området rundt, og gni inn med fingeren med en sirkulær bevegelse. Påfør på denne måten to ganger daglig.

Vask hendene grundig etter påføring av kremen.

Bruk Ring Guard Anti-Fungal for hele behandlingsforløpet, vanligvis ca 7-10 dager. Hvis du slutter å bruke for tidlig, kan infeksjonen komme tilbake.

Tips og advarsler

  • Ikke dekk det berørte området med bandasje eller gasbind med mindre rådet til å gjøre det av en lege. Ikke bruk Ring Guard Anti-Fungal på leppene, i munnen eller på kjønnsorganer. Konsultere legen din dersom soppinfeksjon ikke blir bedre eller forsvinne helt innen 10 dager.