Digidexo.com

Magnesium Oxide for Joint Pain

Magnesium Oxide for Joint Pain


Magnesium rolle i god felles helse er ofte oversett. Kalsium, Glucosamine and chondroitin står i sentrum når det gjelder å lindre leddsmerter, men magnesium er like viktig. Med riktig dosering og oppmerksomhet til noen enkle betraktninger, kan magnesium gjøre en reell forskjell i komfort og livskvalitet.

Funksjon

Magnesium er et mineral som arbeider innen kroppen på en rekke måter. Den støtter stoffskiftet og nervesystemet. Det hjelper musklene til å fungere skikkelig. Kroppen din trenger det til skikkelig lage og bruke insulin. Forskning publisert i Journal of Trace Elements i medisin og biologi viser også at å få nok magnesium kan bidra til å lindre kroniske smerter i korsryggen og andre ledd.

Magnesium for Pain

I en studie utført ved University of Health Sciences i Bethesda, Maryland, pasienter som får en daglig magnesiumoksid supplement i løpet av to måneder rapporterte bedring i sine kroniske smertenivåer.

Magnesium fungerer med kalsium og vitamin D for å hjelpe kroppen til å danne friske bein, noe som er viktig for god felles helse. Det hjelper deg også til å opprettholde sunn brusk --- også viktig for god felles helse og redusere leddsmerter. Dyreforsøk viser at en magnesium-mangel kan føre til smertefulle lesjoner i brusk. Får nok magnesium kan bidra til at brusken forblir smidig, sunn og smertefri.

Naturlige kilder

De beste kildene til magnesium er naturlige seg. Kroppen din vil absorbere magnesium bedre fra mat kilder enn fra kosttilskudd. Hele korn, nøtter, spinat og poteter er alle gode kilder til naturlig forekommende magnesium.

Supplement Dosering

De fleste mennesker ikke får tilstrekkelig magnesium fra kosten kilder, og så supplere med magnesiumoksid kan spille og viktig rolle i felles helse. Menn 30 år eller yngre behov 400 mg om dagen. Menn eldre enn 30 trenger litt mer --- 420 mg om dagen. Kvinner 30 og yngre trenger 310 mg om dagen, og kvinner eldre enn 30 Behovet 320 mg daglig. Dette inkluderer magnesium fra både mat kilder og kosttilskudd. Fordi kroppen ikke vil absorbere all magnesium fra et supplement, kan du trygt ta opp til anbefalt daglig dose i tillegg form.

Betraktninger

For å få de beste resultatene fra din magnesium supplement, sørg for at du tar det sammen med kalsium og vitamin D. Disse tre næringsstoffene arbeide sammen for å fremme bein og felles helse.

Ta din supplere med måltider for å fremme bedre absorpsjon.

Det er mulig å få for mye magnesium. En overdose av magnesium fører til diaré. Hvis du opplever diaré eller kvalme etter begynnelsen å supplere med magnesium, redusere dosen du tar hver dag.