Digidexo.com

Nevritt Pain Relief

Nevritt er en nervøs betennelse. Det fører til nummenhet, prikking, svakhet og noen ganger lammelser i det berørte området. For eksempel kan det påvirke musklenes nervefunksjon på den ene siden av ansiktet i det som kalles ansiktslammelse. Smertelindring alternativer er tilgjengelige for tilstanden.

Medisinsk behandling

Smertestillende medikamenter er de vanlige medisinske behandlinger for nervesmerter. For mild eller moderat smerte, smertestillende midler som kan kjøpes over disk, for eksempel Tylenol og Motrin, anbefales. For mer alvorlige smerter, reseptbelagte smertestillende medikamenter, som Demerol, darvon og Percocet brukes. For alvorlige stikkende og rykninger smerter at noen nevritt lider erfaring, antiepileptika, som forebygge og redusere kramper, er foreskrevet. Noen av de samme stoffer som brukes til behandling av epilepsi, slik som Diazepam og Neurontin, kan brukes til neuritt smerte. I kombinasjon med medikamenter, kan fysisk være anbefalt terapi for smerte hvis nevritt er i et område av kroppen, slik som skulderen, som ville ha nytte fra behandling. Kirurgi er sjelden brukt som smertelindring for nervesmerter.

Herbal Treatment

Mange urter er tilgjengelig for nevritt smertelindring. Johannesurt øker ytelsen til nervesystemet, lindre smerte og betennelse i nervesmerter. Å drikke te laget av johannesurt med skullcap eller lavendel urter vil roe nervene og lindre nervesmerter smerter. Te laget av klaseormedrue kan ha samme effekt. For en ekstern behandling, kombinere kul medisinsk leire med olje fra sitronmelisse eller krem ​​fra Comfrey og gni det på det smertefulle området. Lag en kompress fra vervain urt og bruke den som en ekstern smertebehandling. Olje fra hayseed anlegget er en annen aktuell behandling alternativ. Det kan kveiles rundt den betente området for å lindre smerte. Den nevritt kan også bli massert med olje fra arnica urt.

Vitaminer og kosttilskudd

Vitaminer kan hjelpe med nevritt smertelindring. Vitamin B-2 kan tas når nervene er irritert av nervesmerter. Nevritt nerve smerte kan også reagere på B-12 vitaminer. Fettsyrer, slik som de som finnes i nattlysolje urt, er viktig for nervesystemet, fordi de holde nervene fra å bli betent og er i stand til å lindre noen nervesmerter smerter. Kalsium og magnesium mineraler er viktig for nerve funksjon og er gode kosttilskudd for å lindre smerter, spesielt når kramper og spasmer er de viktigste klager. Når årsaken til nevritt er en infeksjon, vitamin C og bioflavonids kan lindre smerter forårsaket av bakterier fra infeksjonen.

Hydroterapi

Hydro behandler nevritt smerte med vann. Nevritt lider kan suge i et varmt bad for å slappe muskler og lette smerter, eller de kan ta et kaldt bad for å hjelpe med sirkulasjon og å behandle betennelse. Et boblebad eller boblebad hjelper nevritt ved å øke sirkulasjon, løsne ledd, avslappende muskler og bremse ned nervesystemet.