Digidexo.com

Hvordan detox Fra Myotoxins med urter

Hvordan detox Fra Myotoxins med urter


Myotoxins er hovedsakelig giftige kjemikalier som er produsert av sopp. Denne sopp, inkludert mold, kan føre til ulike typer sykdommer fra svært liten, slik som hodepine, tretthet og pusteproblemer, til ekstremt farlige saker som for eksempel kreft. Slike giftstoffer er ofte til stede i muggsporer og kan inhaleres med luften vi puster, men en annen vanlig form for toksisitet er forårsaket av inntak av visse former for mat som inneholder myotoxins. Det finnes en rekke naturlige løsninger for å detox kroppen av slike giftige elementer inkludert urter som kan med hell brukes til å rense kroppen for disse skadelige kjemiske stoffer.

Bruksanvisning

Urter brukt for avrusning

Bruk hvitløk til å behandle toksisitet naturlig som den inneholder mange anti-sopp egenskaper. Legge til hvitløk til kosthold regelmessig vil hjelpe kroppen til naturlig skylle ut alle giftstoffer fra kroppen. Hvitløk er en gammel behandling som også brukes til å bekjempe forkjølelse og andre sykdommer forårsaket av bakterier.

Bruk lakris rot, som fungerer som en antioksidant. Det hjelper kroppen til å bekjempe virus og produserer antistoffer. Det har anti-allergiske og anti-inflammatoriske egenskaper, og brukes til å behandle symptomer slik som virale og fungale infeksjoner.

Innarbeide løvetann i ditt kosthold for å forbedre immunforsvaret. Løvetann er en utmerket toner for hele kroppen, eliminere giftstoffer og øke galle for å bidra til å flytte dem ut av kroppen din med letthet.

Du bør også legge til andre urter til kosthold som skal hjelpe kroppen å kvitte det med giftstoffer. Disse urtene vil utfylle hvitløk, løvetann og lakris rot ved å gjøre det enklere for giftstoffer til å forlate kroppen. Noen av disse urter omfatter goldenseal, psyllium, som er en naturlig kilde til fiber, og Cascara Sagrada.

En annen viktig ingrediens for å kompliment urter er vann. Å drikke mye vann hver dag vil sikre at kroppen skylle ut alle giftstoffer riktig. Kroppen vil også forbli hydrert og uthvilt.