Digidexo.com

Hva Foods og drikke Årsak raping?

Rap er en normal kroppslig funksjonell som noen ganger oppstår etter å ha spist et måltid. Det skjer når magen er full av mat og gass dannet fra digestions slippes gjennom raping. Personer med gastrointestinale lidelser, for eksempel magesår eller gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) kan oppleve flere problemer med raping. Visse matvarer er mer sannsynlig å føre til at gass i fordøyelseskanalen fører til raping.

Grønnsaker

Enkelte grønnsaker er mer sannsynlig å forårsake raping. Disse inkluderer artisjokker, asparges, bønner i tomatsaus, brokkoli, rosenkål, kål, blomkål, mais, agurk, tørkede bønner som nyre, marineblå, pinto, lima og garbanzo, grønn paprika, løk, erter og linser, reddiker, kålrot, surkål , soyabønner og turnips.

Frukt, korn og Fatty Foods

Andre matvarer, som kan skape gass og resultere i raping, inkluderer frukt, som epler, avokado, bananer, melon, fersken, svisker og rosiner. Korn som skaper gass inkluderer mat som inneholder sammalt hvete og kli. Høy fett matvarer kan være skyldige i å forårsake raping også. Stekte matvarer, fettholdig kjøtt, sauser, kaker og krem ​​sauser også føre til gassdannelse og Rap.

Dairy

Meieriprodukter er spesielt plagsom i forårsaker gass, siden mange mennesker har problemer med å fordøye laktose meieriprodukter. Cream, iskrem, ost, melk, is melk og produkter med laktose i dem, for eksempel dressinger, frokostblandinger og brød. Hvis laktose er problemet, det er laktosefrie melker tilgjengelig for forbrukerne eller kosttilskudd piller som hjelper folk å fordøye laktose.

Andre årsaker

Kullsyreholdige drikker også forårsake raping. Et annet problem mat ingrediens er sorbitol, som finnes i en rekke sukkerfrie produkter, for eksempel tyggegummi, sukkerfrie drops og dietetiske næringsmidler. Et annet kunstig søtningsmiddel, mannitol, kan også føre gass. Ved hjelp av sugerør med drinker, tygger harde drops og gulping mat øker mengden av luft svelget fører til raping.