Digidexo.com

Om Cleansing Diet Drinks

Rensing kan være en måte å jump et vekttap program. Juicing friske grønnsaker og frukt er den enkleste måten å legge rensing diett drikker til en daglig rutine, og du kan bli overrasket over hvor vanedannende de kan bli.
En vanlig misforståelse, derimot, er å tro at du vil gå ned i vekt ved å drikke, sier, appelsinjuice, 24/7. Appelsinjuice har mye karbohydrater og selv idrettsutøvere rådes til å kutte ren OJ med 50 prosent vann for å redusere mengden av fruktsukker de forbruker på en sittende.
For å gjøre god bruk av dine hardt arbeid, bruker psyllium frø skall å rense tykktarmen. Legg bakken linfrø og ta senna blad med din siste drink hver dag, og du vil trolig slippe noen pounds i de første 7 til 10 dager.
Konsultere legen din dersom du har noen alvorlige medisinske problemer eller er for tiden tar noen reseptbelagte medisiner, eller hvis du er gravid.

Identifikasjon

Rensing diett drikker er drikkevarer som er nærings-tett med vitaminer og mineraler og fungere som måltid erstatninger, senke totale daglige kaloriinntak, og hjelpe dieters miste vekt raskt. Dette kan være enormt oppmuntrende ved starten av en diett og andre matvarer blir tilsatt i løpet av en vekt-reduksjon plan.
Ved hjelp av psyllium frø skall og bakken flaxseeds og også forbruker senna blad vil gi kolon rensing faktor. Gjør du det vil kraftig forbedre hvordan folk flest føler, og være en annen motiverende faktor for å opprettholde sitt kosthold.

Betraktninger

For å få mest mulig ut av dine rensing diett drikker, kjøpe best mulig juicer du har råd. Lese eBay og garasje salg eller tigge din familie til å kjøpe deg en topp-kvalitet juicer. Juicing grønnsaker og frukt vil gi overlegen smak og ernæring i dine rensing diett drikker. Bruke mindre solide juicers kan forkorte dine juicing planer etter at du brenne ut motoren på en spesielt trofaste gulrot.
Hvis du armen ut i "rå mat mat," profesjonelle juicers vil gjøre det mulig å lage pudding og pai skorper.
Juice bare hva du vil umiddelbart forbruker. Ikke for eksempel juice nok for tre drinker og bære den rundt med deg på jobb eller på ærend.
Formålet med juicing er å få maksimal vitaminer, mineraler og enzymer fra ferske utpakking dem.

Typer

Start med det grunnleggende: juice et eple med noe frukt eller grønnsak som det ikke vil forstyrre fordøyelsen.
Juice en frokost klassisk eksempel eple, ingefær, sitron og cayenne pepper. Etter helle det i et høyt glass, rør inn 1 til 2 ss. av pysillium frøskall og drikke umiddelbart.
En lunsj drink kan juicing flere tryllestaver av svart (Lacinto) grønnkål, grønnkål, sitron, rainbow chard og gulrot. Legg 1-2 ss. av bakken linfrø for å fullføre.
Middag kan juicing opp Havard, persille, bete greener, eple og ingefær. Jage den med 03:58 Senna blad kapsler.
Drikk fruktige snack drinker ved juicing vannmelon (inkluderer bark) med sitron og fennikel frø. Legg til det 1 til 2 ss. av psyillium frøskall.

Funksjoner

Rensing diett drikker har tre klare kjennetegn: de er Juiced frisk fra økologiske grønnsaker eller frukt; de er ikke laget av hermetisert eller kunstig søtet saft drikker; og de inneholder noen form for rengjøringsmiddel som for eksempel pysillium frøskall eller bakken linfrø eller forbrukes med Senna blad.
Disse drikker er utformet for å gi vitaminer og mineraler, og også den viktigste komponenten av et kolon-rensing agent for å sette fart i arbeidet med Shedding oppsamlet avfall i tykktarmen.
Ikke isen drinker. Ising dem vil gjøre dem vanskeligere å fordøye; konsumere fersk juice umiddelbart.

Funksjon

Ved fersk juicing dine rensing diett drikker, du får overlegen ernæring. Mens du drikker appelsinjuice rekonstruert fra en frossen juice konsentrat kan være akseptabelt, hvis du er under en rettet kosthold og rensing diett, bruker fersk juice.
Ernæring, smak og rensende kraft er grunnene til at du forbruker fersk juice. Lemon, vil eple og gulrot juice vinne over selv de mest hardbarkede kritikeren med sine friske smaker.
Forbruker psyillium frøskall skaper bulk i tykktarmen og forkorter transitt-tiden slik at avfallet blir beveget mer effektivt gjennom legemet.
Bakken flaxseeds gjøre det samme arbeidet: flytte avfallet ut av tykktarmen. Senna blad vil sørge for at tarmen er helt ryddet hver natt for å gjøre deg i stand til å få de beste resultatene fra rensing diett drikker.

Betydning

Skifte en opp til alle måltider med fersk hentet juice vil hastigheten din vekttap betydelig. Var du til juice og forbruker kun rensing diett drikker i tre til fem dager som den første fasen av et vekttap program, vil du miste kanskje 2-5 kg. vann vekt.
Når det er sagt, vil du også kaste avfall som kan ha blitt lagret i kolon i noen tid. Ved å konsumere fersk juice, du får næringsstoffer fra økologisk produksjon.
Arbeide med en lege eller en ernæringsfysiolog, kan du deretter går over til neste trinn i din vekttap programmet ved å legge hele dampede grønnsaker og lite sukker frukt som honningmelon eller bær.
Folk som juice raskt ved å forbruke rensing diett drikker for noen dager kan se resultater i beskjedne vekttap som vil opprettholde dem til å bo med en lengre diett endring for å oppnå varig, permanent vekttap.