Digidexo.com

Metode for rensing av vann fra Fluor Arsen

Rensing av vann kan oppnås ved hjelp av en rekke metoder. Noen metoder er bedre enn andre ved å filtrere ut visse kjemikalier, inkludert fluor (en redusert form av fluorid) og arsen.

Kullfiltre

Karbonfiltre bruke granulert aktivert karbon (GAC) for å virke som en barrikade til mange forskjellige organiske og uorganiske kjemikalier. Selv om den har en viss kapasitet for å fjerne fluor, har det ingen kapasitet til å fjerne arsen. Som arsen er svært giftig, ikke bruk denne metoden hvis du er bekymret for om arsen i drikkevannet.

Omvendt osmose

Omvendt osmose er en annen metode for rensing av vann. Denne metoden har vist seg å redusere, men ikke fullstendig fjerne, mange tungmetaller og oppløste salter. Det har imidlertid vist seg å ha liten effekt fjerne fluor.

Kombinasjoner

Den beste måten å sikre at drikkevannet er fritt for fluor og arsen er å bruke en kombinasjon av filtrering metoder. Det finnes en rekke produkter tilgjengelig som bruker flere filtrering metoder. For eksempel, en produktet bruker omvendt osmose kombinert med en avionisering modul, som produserer langt overlegne resultater filtrere ut arsen og fluor i forhold til hver metode brukes på egen hånd.