Digidexo.com

Hodepine forårsaket av Spinal Tethered Cord Syndrom

En tjoret ryggmarg kan eller ikke kan forårsake hodepine, men det kan resultere i en rekke fysiske problemer for en person plaget med det.

Identifikasjon

En tjoret ryggmarg regnes som en nevrologisk defekt, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og Strokes. Denne tilstanden oppstår når vevet vedlegg begrense bevegelsen av ryggmargen på innsiden av ryggsøylen. Disse vedleggene forårsake ukarakteristisk strekking av ryggmargen. Tilknytning kan også være et resultat av en ryggmargsskade. Arrvev kan utvikle seg, og dette forhindrer at den riktige strømning av fluider rundt ryggmargen.

Tippe

En tjoret ryggmarg blir verre om du alder. Når et barn har en tjoret ryggmarg vekstprosessen vil gjøre tjoringer strekk, noe som til slutt kan forstyrre blodtilførsel til ryggraden og skade på ryggraden.

Symptomer

Hvis du har denne tilstanden kan du lider av hodepine, selv om de ikke er en av de viktigste symptomene på denne tilstanden. Den repetitive strekking av ryggmargen når den enkelte bøyer nakken eller bøyninger i midjen vil til slutt føre til smerter og nummenhet, svakhet i bena, en forstyrrelse i sin balanse og inkontinens, ifølge wichiaricenter.org.

Andre hensyn

Andre tegn på at du kan ha en tethered ryggmarg inkluderer krumning av ryggraden; hud abnormiteter som vises direkte over ryggmargen, inkludert fødselsmerker, misfarging av huden, fettklumper, hud koder, midtlinje dimples eller områder med bihulene som fører mot ryggmargen, ifølge pedneurosurgery.net. Andre symptomer er misdannelse av hoftene eller ben, blære eller tarm inkontinens, tap av følelse i bena, en endring i gangart, snubler, leg eller ryggsmerter, og tap av styrke i føttene eller ben.

Alternativer

New York-Presbyterian Hospital notater at behandling for denne tilstanden innebærer åpning korsryggen å avsløre stedet der ryggmargen er festet. Fortøyningen er ugjort ved å reparere abnormitet eller ved å fjerne en utvekst. Det er alltid en mulighet for at ryggmargen kan bli retethered, slik at pasienten må overvåkes nøye etter operasjonen. Hvis kirurgi er ikke et alternativ, kan ryggmargen nerverøtter kuttes for å lette smerter.