Digidexo.com

Threelac Candida Cure

Candidiasis er en gjærinfeksjon forårsaket av en overvekst av gjær inne i kroppen. Tilstanden kan påvirke magen, hud, munn, urinveier, spiserør, fordøyelseskanal og vagina. Kvinner og personer med nedsatt immunforsvar er i størst fare for å få candida infeksjoner. Symptomer kan inkludere munnsår, hvite flekker på tungen, utslett; blemmer i huden mellom tærne, fingrene, og på lysken; og kvinner kan oppleve vaginal kløe, irritasjon og hvit utflod. Probiotika blir noen ganger brukt til å behandle tilstanden.

Probiotika

I "The New Optimum Nutrition Bible," Patrick Holford forklarer at probiotika er gode bakterier som kroppen trenger for å fungere skikkelig. Probiotika finnes i enkelte matvarer, og de er også tilgjengelig som kosttilskudd. Probiotika er motstandsdyktig mot magesyre og bidra til å forbedre fordøyelsen, lavere kolesterol, regulere hormoner og bygge opp immunforsvaret. Probiotika er nødvendig for å behandle infeksjoner, sår hals, candida infeksjoner, matforgiftning, diaré, urinveisinfeksjoner og forstoppelse. De er også utmerket for å lindre symptomer assosiert med Crohns sykdom, irritabel tarmsyndrom og visse kreftformer. Holford forklarer at probiotika skal konsumeres etter en antibiotikakur, fordi antibiotika har en tendens til å drepe av gode og dårlige bakterier i kroppen; probiotiske forbruk kan gjenopprette den naturlige bakterie balanser i fordøyelseskanalen og kropp.

Threelac Ingredienser

Threelac er en probiotisk produkt som inneholder tre ulike probiotika: Bacillus coagulans, Bacillus subtilis og Enterococcus faecalis. Gjennom forbruk av Threelac, er du gjeninnføre sunne mikrofloraen i fordøyelseskanalen for å balansere bakteriene i systemet. Threelac tilbys i pakker som inneholder 1,5 milliarder levende bakterier som forbrukes for å fremme helsen til tarmen og for å avverge Candida albicans overvekst: den primære årsaken til candida.

Holford forklarer at Bacillus coagulans er motstandsdyktig mot magesyre, kan trives i magen og tarmene i syv dager, og er en primær probiotiske brukes i infeksjonsforsvaret. Dette probiotiske bidrar også til å kontrollere gastrointestinale problemer og å reparere fordøyelses forhold, senker kolesterolet og øker din immunsystem.

Bacillus subtilis er en annen probiotiske som er en jord organisme som kamper av mikroorganismer som utvikler seg i tarmen. Men enig ikke alle på hjelpsomhet av Bacillus subtilis. I "Probiotika for Crohns kolitt og" Peter Cartwright forklarer at Bacillus subtilis er en aerob organisme, noe som betyr at det trenger oksygen for å overleve, og at mens organismen er motstandsdyktig mot magesyre, kan det ikke trives i tarmkanalen.

Threelac inneholder også Enterococcus faecalis, en probiotiske som er naturlig til stede i fordøyelseskanalen. Cartwright forklarer at Enterococcus faecalis er en gruppe bakterier som inkluderer Lactobacillus, en melkesyreproduserende bakterier. Cartwright hevder at det har vært noen studier utført på Enterococcus i forhold til hvor godt det fungerer i behandling av irritabel tarmsykdom, men Enterococcus faecalis er nyttig i behandling av diaré.

Threelac Bruk

Konsumere Threelac ett femtinitti ganger daglig for candida forsvar. Konsumere Threelac ved å spise blandingen helt ut av pakken, eller blande ingrediensene i pakken med en kopp kaldt vann. Pakkene kan inntas på tom mage eller med et måltid, og bør brukes i en periode på 60 dager. Hvis du er forbruker to pakker om dagen, etter 60 dager, redusere til én pakke per dag for å fortsette probiotiske vedlikehold.