Digidexo.com

Hvordan bli kvitt cellulitter på magen området

Hvordan bli kvitt cellulitter på magen området


Cellulitt refererer til den klumpete hud som vises på rumpe, hofter og mage av mange kvinner. Cellulitter oppstår når fettlagrene akkumulere. Mens cellulitter har ingen helserisiko, gjør det deg til å føle selvbevisst når iført formtilpasset klær. Genetiske faktorer bestemme sannsynligheten for å utvikle cellulitter på magen området; Men stress, vekt, prevensjonsmidler og inaktivitet også bidra. Å kvitte seg med magen cellulitter, trenger du å trene daglig og undersøke din diett og hudpleie rutine.

Bruksanvisning

Miste overflødig vekt og styrke musklene. Regelmessig trening består av minst fem dager med 30- til 60-minutters kardiovaskulære rutiner for å forbrenne fett, og minst tre dager med styrke og styrketrening for å stramme musklene. Mens cellulitter vil ikke forsvinne helt, krymper trening fettceller og gir huden en glattere utseende. Innlemming Pilates inn i rutinen gjør magemusklene sterkere.

Reduser stressnivået ved å vedta avspenningsteknikker. Stress øker nivået av kortisol i kroppen, noe som fører til stygge magen bule. Legg avslapping aktiviteter, som for eksempel yoga eller tai chi, til ditt treningsprogram for å håndtere stress. Andre avspenningsteknikker inkluderer dyp pusting, visualisering og meditasjon.

Konsumere et sunt kosthold fylt med cellulitt-bekjempelse mat. Mat med et stort vanninnhold holder huden hydrert, noe som reduserer synligheten av klumpete fettansamlinger på magen. Spis mat som inneholder vitamin C for å holde kollagen sterk. Kollagen er et protein som holder huden fra å bryte ned. Cellulitt-kampene matvarer inneholder epler, hele korn, brun ris, tomater, vannmelon og rød paprika.

Planlegg en massasje for å redusere forekomsten av cellulitter på magen. MayoClinic.com sier en kraftig massasje øker blodgjennomstrømningen og reduserer væske buildup på magen. Noen spas gi massasjebehandlinger ved hjelp av en håndholdt maskin som massasje som det ruller over huden. Massasje gjør huden virker jevnere, men er bare midlertidig uten riktig kosthold og mosjon.

Påfør cellulitt kremer og lotions til magen. Aktuell kremer og lotion inneholder ofte ingredienser som kalsium, retinoider, planter og urter. Disse produktene hydrat huden, noe som gjør magen ser glattere. De har ikke permanent fjerne fett innskudd, så du må bruke dem hver dag. MayoClinic.com advarer noen ingredienser i cellulitt produkter forårsaker allergiske reaksjoner og utslett.

Tips og advarsler

  • Det finnes ingen kur for cellulitter, så vær skeptisk til ethvert produkt som hevder å permanent fjerne den.