Digidexo.com

Den beste måten å stoppe en kald

Den beste måten å stoppe en kald


Når som helst på året, kan forkjølelse streik og forårsake mindre til store ubehag. Kalde symptomer inkluderer en rennende nese, nysing, hoste, feber og generelle smerter i kroppen. Mens det er ingen sikker måte å fullstendig stoppe en kald når den begynner, kan du drastisk redusere tiden det tar for kroppen å slå en kald. Med noen få enkle hjelpemidler, vil du være på vei til å føle seg bedre på kort tid.

Bruksanvisning

•  Ta vitaminer og kosttilskudd ved første tegn på en kald. Vitamin C, sink og solhatt er de viktigste kosttilskudd som rense kroppen for kaldt symptomer. Men selv en daglig multivitamin øke immunsystem og bidra til å bekjempe sykdom. Vitaminer og kosttilskudd kommer i pastiller eller pilleform, noe som gjør dem enkle å ta.

•  Spis lett. Dette hjelper kroppen konsentrere seg om å bekjempe sykdommen din i stedet for fordøyelsen. Hold deg til supper, grønnsaker, frukt og andre lette og enkle matvarer. Unngå sukker, som kan negativt påvirke immunforsvaret. Du bør også unngå meieriprodukter. Ikke glem å drikke mye væske, inkludert 100 prosent ren fruktjuice, vann og buljonger.

Bruk saltvann på flere måter for å hjelpe deg å komme over din kald. Gurgle med varmt saltvann et par ganger om dagen for å lindre en sår hals og tømme ut noen slim som samler i halsen. Du kan også kjøpe over-the-counter saltvann dråper eller spray for nesen. Saltvann i nesen vil holde passasjene fuktig og løsne opp slim.

Få mye hvile når du er syk, og selv når du har en mild forkjølelse. Noen ganger, forkjølelse er måten kroppen din forteller deg at du må ta det med ro. . Hvis du kan, ta en dag fri fra jobb eller skole og sove i Nap i løpet av dagen, lå rundt og lese eller bare se på TV - uansett hva det tar å ikke anstrenge deg.

Sett noen dråper hydrogenperoksid i øret for å kurere forkjølelse. La det bruse i noen minutter, og deretter tømme den ut på en vev. Gjenta med det andre øret. Denne metoden dreper forkjølelsesvirus i trommehinnen. I 1928, Dr. Richard Simmons hevdet at kaldt virus inn i kroppen gjennom våre trommehinnene, melder Healing Daily. Selv om dette er kontroversielt, kan det være verdt å prøve, og noen mennesker rapporterer at det kan hjelpe deg å føle deg bedre raskt. Unngå denne metoden, men hvis du har perforerte trommehinnene, og alltid sjekke med legen din først.

Hint

  • Du kan bidra til å støtte immunforsvaret ved å unngå sigarettrøyk og alkohol samtidig som du kjemper en kald.
  • Over-the-counter kulde medisiner ikke vil kurere en kald, men de vil bidra til å lindre symptomene.