Digidexo.com

Hvordan lage en Reality Orientering Kalender

Hvordan lage en Reality Orientering Kalender


Tradisjonelle kalendere dekke en fast periode og mister verdi etter denne perioden. En evigvarende kalender bruker en kombinasjon av individuelle dager, måneder og tall for å beskrive dagens dag og dato for et ubegrenset tid. Når det brukes til virkelighet orientering, kan en stor-print evigvarende kalender hjelpe en omsorgsperson i minner en pasient eller en gruppe av pasienter i dag og dato og kan omfatte annen relevant informasjon. Påminnelsen hjelper å jorde pasienten når svekket kognisjon forstyrrer dag-til-dag-funksjonalitet. Lag en realitet kalenderen for å møte individuelle behov, tar hensyn til pasientens synsskarphet, interesser og rom dekor. Kalenderen fungerer også godt til å undervise barn om dager, datoer og årstider.

Bruksanvisning

•  Velg bakgrunnen overflaten der kalenderen vil henge. En større bakgrunnen, for eksempel en metalldør eller stykke plakaten bord, vil gi plass til større stykker og større skrift. En 8-1 / 2 med 11-tommers ark med papp krever en mindre skriftstørrelse for de enkelte brikkene til å passe.

Hvis programvaren tilbyr rutenettlinjer, vise dem til å forenkle posisjonering og dimensjonering. Lage en serie med tekstbokser for data. Den faktiske størrelsen på tekstbokser, avhenger av størrelsen på kalenderen din (se trinn 1). Du trenger 21 tekstbokser for 12 måneder, 7 dager i uken og to beskrivende etiketter. Lag 5 til 10 mellomstore tekstbokser for årene og 13 enda mindre for den daglige tall.

Lag grenser rundt tekstboksene ved å velge "Format Tekstboks'" kommando og velge ønsket størrelse og vekt av grensen. La det være nok plass mellom tekstboksene for å klippe dem fra hverandre etter utskrift. En typisk kalender kan kreve fire-åtte sider til å holde alle tekstboksene.

Skriv inn informasjonen i tekstboksene. Merke store esker som følger: I dag er :; Datoen er :; Søndag; Mandag; Tirsdag; Onsdag; Torsdag; Fredag; Lørdag; Januar; Februar; Mars; April, Mai; Juni; Juli; August; September, Oktober, November; Desember.

Merke de minste boksene med tall. Disse viser dato. Skriv inn tallet "1" i to av boksene; "2" i to; og ett hver av "0", "3", "4", "5", "6", "7", "8" og "9." Disse dekker alle potensielle kalenderdatoer.

Bruk mellomstore tekstbokser for året betegnelser, som begynner med inneværende år.

Skriv ut dokumentet på tykt papir og klippe tekstboksene fra hverandre. Fest passende klebefesteverktøyet til baksiden av hver enkelt: magnetiske strimler eller stykker til bruk på en metalloverflate, filt knapper eller strimler til bruk på en filt bord.

Vise kalenderen på en metall dør eller apparat, en plakat monteres på veggen eller noe sted der brukerne kan se det lett. Endre brikkene til å reflektere riktig dag og dato på en daglig basis.

Tips og advarsler

  • Legg tekstbokser for sesongen og vær for å øke orientering informasjon tilgjengelig. Bruke bilder for å forsterke teksten kan bidra til å utløse samtaler. Har pasienten bidra til å endre opplysningene hver dag, hvis hans / hennes tilstand tillater det.
  • Dekorere kalenderen eller la pasienten dekorere det til hans / hennes egen smak.
  • Bokstav- og tall bitene for hånd hvis ingen skriver er tilgjengelig. Bruke et bredt-spissen markør.
  • Lim tekstboksene til monteringsverktøy hvis selvklebende produkter er utilgjengelige.
  • Fisher Center for Alzheimers Research Foundation bemerker at virkeligheten orientering fordeler en pasient i de tidlige stadier av demens. I senere stadier, kan kalenderen være mer forvirrende enn nyttig.
  • Små monteringsverktøy presentere en kvelningsfare for små barn. Velg en metode egnet for bruk med det yngste medlemmet av husholdningen, for eksempel magnetiske striper versus små magnetiske knapper. Felt-bord eller flanell-board formater gir et trygt alternativ.