Digidexo.com

Hvordan Bring tilbake din interesse i livet Mens Sørg

Flytte på etter tapet av en kjær er aldri lett. Alt, inkludert grunnleggende daglige aktiviteter, er mye vanskeligere å gjennomføre når du er i sorg. Det kan virke som selv de enkleste ting er ganske vanskelig, og sosial interaksjon er helt ut av ligningen. Du kan ikke lenger ta interesse i siste-tider og / eller hobbyer du bruker til å nyte og ønsker å være alene i lange perioder av gangen. Men det er mange måter du kan gradvis bringe tilbake interesse i livet. Selv om det ikke kan skje over natten, kan du holde ut gjennom kampen og til slutt helbrede.

Bruksanvisning

•  Kommuniser med andre som har overvunnet sorgen du nå opplever. Noen ganger, er det bare å vite at du ikke er i denne kampen alene, og at det kan bli erobret, kan være stor motivasjon. Kommunisere med andre kan gi deg gode ideer som du kan implementere i ditt eget liv for å bidra til å bringe tilbake din interesse i livet.

Prøv å styre din oppmerksomhet andre steder. Bruk dine hobbyer som eiendeler. Alt som du bruker til å nyte å gjøre kan være terapeutisk for å hjelpe deg å gjenvinne din interesse i livet. Enten det maling og matlaging, eller håndverk-making og trener, kan disse typer ting være ganske beroligende for noen som er i sorg. Terapeutiske hobbyer kan noen ganger ta tankene bort av klagemål.

Sakte gjenoppbygge dine sosialisering ferdigheter. De fleste personer som er sørgende ønske om å tilbringe mye tid alene, og sosialt samvær kan være ekstremt vanskelig. Så denne justeringen tar en stor mengde tid.

Start med individuelle aktiviteter bare for å komme seg ut av huset. Gå på kino eller ta en spasertur gjennom kjøpesenteret kan hjelpe med personlig interaksjon og bryte ut av den følelsesmessige skall. Så sakte jobbe mot å engasjere seg i aktiviteter sammen med andre.

Hint

  • Vær tålmodig med deg selv. Spretter tilbake og helbredelse fra sorg vil ikke skje over natten. Det er en hverdag utfordring å komme seg. Så ta ting dag for dag, og bevege seg sakte. Ikke overvelde deg selv ved å gjøre for mye for tidlig.
  • Online chat fora, delte erfaringer, og helseinformasjon på å overvinne sorgen er tilgjengelig på nettet for å hjelpe deg gjennom denne tøffe tiden. Hvis du ikke har noe imot å dele din erfaring eller innhentet råd fra andre, er LegacyConnect et gunstig område med alle slags ressurser som kan være eiendeler i livet ditt.