Digidexo.com

Definer Naltrexon

Naltrexon er et opioid (narkotiske) antagonist som brukes til å behandle narkotika og alkohol avhengighet. Det fungerer ved å blokkere den euforiske effekten av narkotiske stoffer, for eksempel, kokain, morfin og heroin.

For Alcohol Dependence

Dosen for behandling av alkoholavhengighet er en 50 mg tablett en dag eller en 380 mg injeksjon en gang i måneden. Alkoholforbruk mens du tar naltrexon ikke medfører noen negative effekter.

For opiatavhengighet

Folk er avhengige av narkotika bør ikke har brukt opiater i minst en uke før du tar naltrekson. Dosen bør starte fra 25 mg om dagen, og kan økes til 50 mg daglig.

Legemiddelinteraksjoner

Narkotiske smertestillende vil miste sin effektivitet hvis det brukes sammen med naltrexon. Kombinere naltrexon og narkotiske smertestillende kan også føre til skadelige bivirkninger.

Alvorlige bivirkninger

De alvorlige bivirkninger av naltrexone krever øyeblikkelig legehjelp inkluderer: økt hjertefrekvens, fuzzy syn, humørsvingninger, hallusinasjoner, kvalme, kløende utslett og pusteproblemer.

Milde bivirkninger

De milde bivirkninger av naltrexone inkluderer: angst, ørhet, muskel eller leddsmerter, tretthet, søvnløshet og en redusert sexlyst.

Merkenavn

Naltrexon er et generisk navn for de merkene ReVia, Depade og Vivitrol.