Digidexo.com

Hva er fordelene med Spinal Dekompresjon?

Hva er fordelene med Spinal Dekompresjon?


Det er mange salg og medisinsk personell som forsvarer bruk av spinal dekompresjon metoder for å lindre ryggsmerter og ryggraden problemer. Ifølge en LA Times artikkel (11 januar 2010), talsmenn for spinal dekompresjon si det hjelper å bremse effektene tyngdekraften har på kroppen mens du trener, jobber eller bare sitte.

Dekompresjon Definition

Spinal dekompresjon hjelper ryggraden opprettholde avstanden mellom hver vertebra redusere kompresjon på platene. Dekompresjon metoder omfatter kiropraktisk manipulasjon, massasje, jernbane eller inversjon terapi.

Stretching

En av de viktigste fordelene med spinal dekompresjon er strekke ryggraden. Ryggraden trenger en høy grad av fleksibilitet for å riktig støtte hode og kroppsbevegelser.

Smertebehandling

De som opplever ryggsmerter kan finne lindring fra å bruke dekompresjon terapi. Dette regnes som en konservativ behandlingsalternativ som kan hindre behovet for kirurgi hos noen pasienter med ryggplager.

Expert Insight

Randy A. Shelerud av Mayo Clinic hevder at mange mennesker har positive resultater fra dekompresjon, men dette kan være en placebo. Flere undersøkelser må gjøres for å fastslå den sanne fordeler av dekompresjon terapi.

Risiko

Dekompresjon terapi involverer inversjon utgjør risiko til de med høyt blodtrykk. De med alvorlige ryggplager bør rådføre seg med lege før du lar manipulasjoner på ryggen, noe som kan forverre tilstanden deres.