Digidexo.com

Bruk av infrarødt lys til å modulere Protein aktivitet

Bruk av infrarødt lys til å modulere Protein aktivitet


Infrarødt lys enheter er en alternativ form for behandling for smerter og betennelser symptomer. Smerter og betennelse er en reaksjon fra immunforsvaret utviklet for å helbrede og beskytte skadde eller ødelagte områder i kroppen. Effektene av infrarødt lys på protein aktivitet i cellene arbeide for å øke kroppens helbredende prosesser.

Infrarød lys

Infrarøde bølgelengder er en usynlig form av lys som finnes i det elektromagnetiske spektrum. Sola sender ut infrarøde bølger, som overfører til jorden i form av termisk energi. Infrarøde bølger blir brukt i mange LED (lav-emitting diode) enheter for å behandle tilstander som involverer smerter og betennelser, ifølge Johns Dental Laboratories. Denne form for lys måles i bølgelengder, kalt mikrometer. Menneskekroppen absorberer disse bølgelengder innenfor 3- til 50-mikron området; Imidlertid oppstår optimal absorpsjon innenfor 9- til 10-mikron området.
Infrarødt lys absorpsjon kan ha betydelige effekter på kroppens protein metabolisme prosesser, spesielt innenfor enkelte cellefunksjoner. Økt protein aktivitet kan føre til bedre helbredende prosesser, redusert betennelse og sunn celle og vev funksjon. Ifølge Johns Dental Laboratories, stimulerer infrarødt lys spesifikke fysiologiske prosesser når den brukes til hudoverflaten.

Protein Aktivitet

Bruken av infrarødt lys for å modulere aktiviteten protein øker enzymaktiviteten innenfor det område av kroppen som behandles, i henhold til Johns Dental Laboratories. Enzymer er proteinmaterialer produsert i cellen metabolisme prosessen. Økt produksjon enzymet gjør at cellene til å arbeide mer effektivt, skylle ut giftstoffer og utføre reparasjons- og vedlikeholdsfunksjoner. I praksis øker infrarødt lys protein aktivitet på cellenivå, som i sin tur effekter nærliggende vev og sirkulasjonsprosesser.
LED-enheter føres direkte mot smerterammede områder på kroppen. Infrarøde bølgelengder absorberes gjennom huden og inn i individuelle celler. Den termiske energien som finnes inne i disse bølgelengder gir celler med en energi lik den som er gitt av mat eller næringsstoffer. I kraft, infrarøde bølger fremskynde energiproduksjon i cellen ved å øke sin enzym eller protein metabolismen.

Cell Regeneration

Effekten av infrarødt lys på protein aktivitet fremmer celle regenerering prosesser som arbeider for å redusere smerter og betennelser og bedrer blodsirkulasjonen til området, ifølge Johns Dental Laboratories. Økt proteinaktivitet gjør at cellene til å engasjere seg i reparasjonsprosesser som er nødvendige for sunn nytt vev. Forbedret sirkulasjon muliggjør nødvendig oksygen og næringsstoffer forsyninger å nå berørte områdene, som også bidrar til økt cellemetabolismen.
Effektene av infrarødt lys på protein aktivitet kan bidra til å helbrede skader som forstuet muskler, sår og hovne ledd. Som cellene begynner å arbeide mer effektivt, de produserer bindevevet som trengs innen reparasjonsprosessen. Bindevev er laget hovedsakelig av kollagen, et annet proteinmateriale som vises innenfor hvert område av kroppen. I praksis fungerer infrarødt lys absorpsjon som en alternativ mat-energikilde innenfor kroppens helbredende prosesser.