Digidexo.com

Forskrift om medisinsk eksamen Hansker

Medisinsk eksamen hansker er et kritisk element for de som jobber i helsevesenet feltet. For ett, de hjelper beskytte de som jobber med syke og skadde fra å bli syk selv ved å opptre som en beskyttende barriere fra kroppsvæsker. I tillegg har de også beskytte den syke fra infeksjon fra bakterier og bakterier som lever på menneskehender. For å ivareta sikkerheten til den medisinsk faglig og pasienten, er det visse retningslinjer som medisinsk eksamen hansker må oppfylle.

Latex Alternatives

Noen mennesker har utviklet allergi mot naturgummi latex, eller NRL. Akuttmedisinske arbeidstakere oppfordres til å bruke alternativer, for eksempel hansker laget av nitril. Nitril er fri for NRL. Ifølge National Fire Protection Association, nitrilhansker tilby den mest kostnadseffektivt alternativ til NRL hansker.

Pulverisert Hansker

De som arbeider i helsesektoren må bære non-pulverisert hansker. Ifølge Food and Drug Administration, "bidrar til en rekke andre negative helseeffekter for pasienter der pulveret kan bli deponert." Hanske pulver

Glove Design

Hansker må betegnes som engangsbruk, ifølge National Fire Protection Association. Fem størrelser må være tilgjengelig i tillegg per produsent. De trenger ikke å være høyre- eller venstrespesifikk, skjønt.

Ytelseskrav

Alle hansker som brukes av medisinsk personell må passere et batteri av tester, inkludert tester for "fluidumtett integritet, biopenetration motstand, punktering motstand, behendighet, latex protein nivå, strekkstyrke og forlengelse," ifølge National Fire Protection Association. Den viktigste testen er den biopenetration test, som tester sannsynligheten for at en patogen å trenge inn i hansken barriere.