Digidexo.com

Hvordan behandle Sleep Disorders uten medisiner

Søvnforstyrrelser kan være forårsaket av en rekke faktorer. Søvnspesialister ikke er 100 prosent sikker på om hva som forårsaker visse former for hypersomni. Insomnia er tilsvar rart. Her er naturlige måter å hjelpe behandle søvnforstyrrelser uten sedativa eller sentralstimulerende midler.

Bruksanvisning

Insomniacs: Stille Scene for Sleep

•  Ikke les, se på TV eller jobbe på soverommet hvis du lider av insomina. Soverommet bør være forbeholdt søvn og sex. Dette vil bidra til å holde deg fra å assosiere sengen med arbeid eller andre ting som distraherer deg.

Installer nyanser eller gardiner, dekke vekkerklokke eller slå LED-displayet bort fra sengen for å styre lys og støy i rommet om natten. Hvis lyset er fortsatt et problem, bør du vurdere iført en lys, komfortabel sovemaske.

Lær kroppens naturlige rytmer. Hvis du naturligvis sovner på 11:30, kan du prøve å justere planen å våkne på ca 07:30 påfølgende morgen. På denne måten kan du etablere en rutine basert på kroppen din.

Ikke spis et stort måltid for nær sengetid. Kroppen din blir nødt til å bruke energi for å fordøye et stort måltid, og dette kan vekke deg opp eller forstyrre søvnen.

Ikke drikk eller forbruke sukker eller koffein sent på dagen. Noen mennesker har til å skjære av sukker og koffein rundt 15:00 for å få sove lett.

Ikke trening for nær sengetid. Trening frigjør endorfiner som energize deg og en trening to til tre timer før sengetid kan forstyrre søvnen din syklus. Hvis du har til å trene, prøve en mild tur eller noen beroligende, avslappende yoga å trappe ned og forberede for søvn.

Hypersomniacs: Få Testet deretter Hent Uthvilt

•  Finn ut hva som er galt. Søvnapné er den lidelsen skapt av mangel på oksygen når hjernen under søvn. Hvis din hjerne og blod ikke får nok oksygen om natten, vil de stenge i løpet av dagen. Hvis du slutter å puste, eller snorke tungt om natten og lider av søvnighet på dagtid, kan du vurdere å be legen din om en søvn studie. Behandling for søvnapné inkluderer med oksygenmaske om natten for å hjelpe til med årvåkenhet på kort sikt, kombinert med en langsiktig plan for å miste vekt og gjøre yoga eller noen annen form for mind-body fitness for å forbedre puste effektivitet.

gjennomgå en søvn studie. Narkolepsi er en kompleks kombinasjon av symptomer preget av REM inntrenging, katapleksi og automatisk atferd. En sove studien vil bekrefte at nattetid oksygennivået er tilstrekkelig (utelukker søvnapné), og vil overvåke REM hjernebølger for å se om sykluser passer de vanlige narkoleptiske symptoms.Treatments for narkolepsi ofte inkluderer sentralstimulerende medikamenter. For å prøve å behandle narkolepsi naturlig. Praktisere yoga og trene regelmessig, ta naps i løpet av dagen hvis du trenger dem, prøver å spise en balansert diett som er høyere i protein enn det er i karbohydrater.

Finne ut problemet. Idiopatisk hyper-Somnia oppstår når verken søvnapné eller narkolepsi er tilstede hos en pasient som gjennomgår en søvn studie, men det primære symptom, overdreven søvnighet på dagtid, fortsatt eksisterer. Behandlinger for hyper-Somnia ofte inkluderer sentralstimulerende medikamenter. For å prøve å behandle deg selv naturlig. Praktisere yoga og trene regelmessig, ta naps i løpet av dagen hvis du trenger dem, prøver å spise en balansert diett som er høyere i protein enn det er i karbohydrater. Også, få deg testet for matallergi, fordøyelsesenzymbehandling eller andre metabolske sykdommer som cøliaki. Ofte er det den manglende evne til å absorbere næringsstoffer fra maten kan føre til søvnighet

Tips og advarsler

  • De fleste leger vil ønske å utføre grunnleggende bloodwork for å utelukke stoffskifteproblemer og anemi før ber om en søvn studie.
  • Ikke kjør når du føler deg trøtt!
  • Unngå koffein når det er mulig. Den "krasj" etter stimulerende mat og drikke kan bringe på et anfall av søvnighet.