Digidexo.com

Alvorlig Neseblod hos barn

Neseblod forekommer ofte i barndommen og som regel ender kort tid etter at de begynner. Men noen neseblod er alvorlige og kan vare mer enn 20 minutter. Slike neseblod kan kreve medisinsk intervensjon.

Årsaker

Neseblod kan oppstå når et barn har en kald eller bihulebetennelse. Også barn med allergi er mer tilbøyelige til å ha neseblod. Neseblødning kan også være et resultat av neseplukking eller nesen traumer.

Betraktninger

Neseblod er vanlige og generelt er ikke en indikasjon på en alvorlig tilstand. Men hvis barnet ditt plutselig begynner å ha hyppige neseblod eller om han begynner å bli neseblod etter begynner en ny medisin, diskutere neseblod med barnets lege. I sjeldne tilfeller kan hyppige og alvorlige neseblod være en indikasjon på en alvorlig tilstand som en blødning lidelse eller leukemi.

Hjem Behandling

Hvis barnet ditt har en alvorlig neseblødning, bør du sette henne i fanget. Fortell henne å lene seg fremover bare litt. Du bør da bruke en klut eller papir å klype barnets nesebor sammen. Fortsett å bruke milde press i 10 minutter. Når 10 minutter er opp, sjekk for å se om blødningen har sunket. Hvis ikke, gjenta for ytterligere 10 minutter. Hvis blødningen fortsetter etter 20 minutter, bør du oppsøke lege.

Advarsler

Ikke la barnet ditt ligge ned fordi blodet kan deretter reise til halsen og utløse oppkast. Også, må du ikke sette bomull baller inn i hans nese.

Medisinsk behandling

Alvorlige neseblod kan kreve medisinsk intervensjon. Barnets lege kan gjelde sølvnitrat til kilden til neseblødning å stoppe det. Dessuten kan medikamenter bli administrert via nesedråper. Slike medisiner stoppe neseblødning ved forårsaker blodkarene seg sammen.

Forebygging

Neseblod ofte oppstår når det indre av nesen blir tørket ut. Ved hjelp av en luftfukter om natten og bruke saltvann nesedråper kan bidra til å forhindre innsiden av nesen tørker ut. Nosebleeds som oppstår som et resultat av allergier kan forhindres ved å behandle allergier med medisiner.