Digidexo.com

Typer av epilepsi hos barn

Epilepsi er en diagnose som bare betyr "anfall lidelse." Et anfall har også blitt kalt en "fit" eller "kramper" og symptomene varierer fra blank stirrer til voldelig risting. Beslagene er forårsaket av unormal elektrisk aktivitet i hjernen. Ifølge Mayo Clinic, vil 1 av 100 mennesker har et anfall en gang i sitt liv. For å bli diagnostisert som har epilepsi, må et barn å ha hatt to eller flere anfall. Beslag av seg selv er ikke farlig, men kan forårsake skade avhengig av hvor barnet er under anfallet.

Stirrer eller absenser

Disse typer anfall er preget av en kort (vanligvis ca 10 sekunder) periode stirrer ut i verdensrommet. Noen beskriver dem som "blanking ut." Et barn som har et fravær anfall, også kalt petit-mal anfall, vil ikke svare, men ser ut til å være stirrer ut i verdensrommet, dagdrømmer. I et komplekst petit-mal, kan det også være tygge bevegelser eller andre mindre muskel engasjement. Noen barn også blinke eller gni fingrene sammen. Etter anfallet er over, er barnet helt våken. De fleste absensanfall begynner mellom alderen 4 og 14 til barn som er utviklingsmessig normalt. De fleste er vokst ut i en alder av 18. I generelt, jo yngre barnet når han begynner å ha petit-mal anfall, jo mer sannsynlig vil han vokse dem.

Drop Beslag

Også kalt atoniske (uten tone) eller akinetic (uten bevegelse) anfall, kan et barn ha disse skal gå eller spille og plutselig faller til bakken. Disse episodene varer bare et par sekunder før han er oppe og starter igjen. Noen barn har flere slipp beslag i sekvens. Barnet kan være muntert spille når alle plutselig begynner hun å gråte og deretter faller ned. Når anfallet er over, får hun opp muntert og fortsetter å spille. For de vitne til en dråpe anfall som dette for første gang, vises barnet å være "falsk". Potensialet for å bli skadet i løpet av en dråpe anfall er stor. Noen barn bruke hjelm for å unngå hodeskader.

Infantile spasmer

Karakteristikken av infantile spasmer er armene nå ut og stivne. Avhengig av barnets posisjon, kan hodet falle fremover eller tilbake knær kan også flex spesielt hvis hun ligger på ryggen. Disse anfallene har sin debut i en alder av rundt 3 måneder. Når et barn er ikke lenger et spedbarn, ikke lenger gjelder diagnostisering av infantile spasmer, hvorvidt hun fortsatt har epilepsi.

Grand mal anfall

Grand mal anfall er også kalt tonisk kloniske anfall fordi det er en stivne av muskler og tap av bevissthet etterfulgt av rytmiske krampetrekninger av musklene. Det kan være mest åpenbare i musklene i beina eller ansiktet. Noen barn skriker i begynnelsen av et anfall. Selv toalett trent barn kan miste kontroll over blæren eller tarmer under en grand mal anfall. Etter å ha noen få anfall, kan en forelder eller barnet gjenkjenne en aura som inntreffer før utbruddet av et anfall. Auraen er en advarsel om en forestående pågripelse. Foreldre noen ganger rapportere at et barn blir irritabel eller masete for ingen annen åpenbar grunn før å ha et anfall. Auraer varierer og ett barn rapporterte selv at før et anfall, hun alltid følt seg som om hun hadde noe uklar på nesen.

Hva gjør du hvis noen har et anfall

I nærvær av et barn som har en anfall, er sikkerhet den viktigste. Hvis barnet faller, hjelpe ham til bakken mens beskytte hodet og pass på at området er fritt for noe han kanskje bump. Plasser aldri noe i munnen. Tungen er forbundet med gulvet i munnen. Det kan ikke svelges. Et objekt plasseres i munnen kan være en kvelningsfare. Ring etter hjelp. I noen tilfeller er akutt hjelp er nødvendig. I tilfelle av et barn med en kjent anfall lidelse som har sin vanlige typen anfall, ringer sine foreldre eller følge sin faste plan for ledelse kan være nok.