Digidexo.com

Eye øvelser for Kids

Skarpe visuelle ferdigheter er en viktig del av læringen. Eye øvelser for barn å forbedre visuelle ferdigheter, noe som gjør det mulig for barn å forstå, analysere og tolke informasjon. Dette er også kjent som visuell persepsjon. Barn kan delta i ulike spill og oppgaver som er morsomme og hjelpe skjerpe sine visuelle og observant ferdigheter. Et barn som har problemer med å utføre disse øvelsene kan ha problemer med sin binokulært syn system. I dette tilfellet kan en optometrist utforske saken nærmere.

Visual Diskriminering

Denne øvelsen hjelper barn å lære å finne forskjellene i ting som er like. Skarpe visuelle diskriminerings ferdigheter bidrar til å holde barn fra forvirrende ord som "var" og "Saw". Hvert ord inneholder de samme bokstaver, men arrangementet av bokstavene gjør dem helt forskjellige ord. Barn kan spille puzzle-spill som ber dem om å identifisere de tingene i begge bilder som gjør dem annerledes. De er også gode måter å utvikle visuell diskriminering.

Visual Memory

Visuelle hukommelse ferdigheter hjelpe deg å huske hva du har sett. Minnet spillet er en av de beste øvelsene for å utvikle denne visuelle ferdigheter. Legg en hel kortstokk med ansiktet ned på et bord. Snu ett kort og prøve å huske hvor dens kamp er plassert. Etter hvert som du begynner å snu kortene, utfordre deg selv til å huske plasseringen av kampene.

Sporing

Sporing ferdigheter gjør det enkelt for barn å følge trykte ord på en side uten å miste sin plass. Oculomotor system er det som guider øyebevegelser. Barn trenger å jobbe med å mestre tre oculomotor ferdigheter: fiksering, som hjelper deg å opprettholde fokus på en visuell målet; flytter seg, evnen til å visuelt trekk fra en brennpunktet til en annen raskt og nøyaktig; og sysler, som betyr at du kan følge et bevegelig mål jevnt med letthet.