Digidexo.com

Hva er årsakene til gjær infeksjon hos barn?

Hva er årsakene til gjær infeksjon hos barn?


Barn kan kontrakten gjær infeksjoner akkurat som voksne gjør. Gjær infeksjoner trives på et varmt og vått miljø, som gjør munnen og genitalia sannsynlig steder å utvikle en gjær infeksjon. En rekke ting kan føre til gjær infeksjoner hos barn.

Antibiotika

Fordi barn passere bakterier lett, de er ofte foreskrevet antibiotika for sine plager. Antibiotika dreper alle bakterier i barnets kropp - gode og dårlige Fraværet av de gode bakteriene forlater gjær som forekommer naturlig i kroppen ukontrollert. Dette kan føre til en gjærinfeksjon.

Candida

Når gjær Candida vokser ut av kontroll det fører trost, som er en muntlig gjær infeksjon. Gjæren kan vokse ut av kontroll fordi barnet immunsystem ikke er fullt utviklet eller som en følge av visse legemidler og antibiotika.

Lukkede rom

Fordi gjær vokser godt i våte, varme miljøer, barn som går med trange klær er i faresonen for å utvikle gjær infeksjoner.

Medisiner

Noen medisiner kan provosere en gjær infeksjon oppstår. Konsultere legen din om ditt barns medisiner kan være den skyldige av gjær infeksjon.

Boble-bad

Lange bad med masse bobler kan øke risikoen for en gjær infeksjon fordi de skaper forhold som bidrar til den slags infeksjon.