Digidexo.com

Niende klasse nivå Fitness & Nutrition Aktiviteter

Videregående skole er den perfekte tiden til å lære elevene om ernæring og fitness. Med sine raske livet av aktiviteter, skole og idrett, er det lett for studenter, spesielt niende klassinger som begynner sin high school erfaring, å miste synet av gode matvaner og sunne livsstilsvalg. Enten du er en lærer, forelder eller en coach, det er aktiviteter som kan hjelpe barnet å forstå fitness og ernæring i morsomme og kreative måter.

Mat logg

Denne aktiviteten kan integreres i en skoletime plan, eller til og med gjort hjemme av en familie for å holde styr på sine matvaner. Lag en "Du er hva du spiser" log og be niende klassing å holde styr på alt de spiser i en uke. På slutten av uken, har dem sortere listen for å se hvor mange av elementene passer inn i matvaregrupper. Også har dem ser opp kalori- og fettinnholdet i hvert element. Skriv summene for hver kategori, og deretter bestemme hva slags mat må legges og hva som må minimeres.

Lag en kokebok

Arbeide sammen med din niende klassing å lage en oppskrift bok moro og næringsrik snacks. La denne boken på disken slik at når barnet ber om en matbit, kan de skape den selv. Eksempler på snacks kan inkludere trail mix, tørket frukt, frossen frukt, peanøttsmør på selleri, og til og med frukt juice popsicles.

Bygg en hinderløype

Det er viktig å ikke bare oppmuntre spise sunt, men også å skape fitness og trening muligheter for barnet ditt. En flott aktivitet som high school-elever elsker er en hinderløype. Du kan lage dette på en skole gym, eller til og med din bakgård. Du kan opprette en ved å bruke dagligdagse gjenstander som plen stoler, pappesker, kjegler, og gamle dekk. Sørg for å holde styr på løperens tid slik at du kan se forbedringene.

Lag treningskort

Treningskort er en fin måte å introdusere unge voksne til å utøve og fitness. Lag et sett med kartotekkort som har en annen aktivitet oppført på hvert kort. Hver dag plukke et kort fra kortstokken av aktiviteter og lek som aktivitet sammen med barnet ditt i 20 minutter. Aktiviteter kan inkludere løping, sykling, spille fangst, hopping knekt, eller kortere versjoner av sportsarrangementer (fotball, baseball, hockey, etc ...).