Digidexo.com

Hvordan stoppe Eksem Itch

Eksem er navnet på noen av flere forhold som irriterer huden og forårsake betennelse. Legene vet ikke nøyaktig hva som forårsaker det, men de tror det er en kombinasjon av tørr hud og en feil av kroppens immunsystem. Leger behandle alvorlige tilfeller med reseptbelagte kremer og medisiner, men du kan være i stand til å håndtere eksem selv ved å unngå ting som utløser det, og holde huden ren og fuktig.

Bruksanvisning

•  Bruk en anti-klø krem eller antihistamin. Begge er tilgjengelige uten resept.

Ta en bakteriedrepende bad. Blekemidler, er tenkt for å drepe bakterier på huden. The Mayo Clinic anbefaler å bruke 1/2 kopp blekemiddel for hver 40 liter vann. Dessuten kan et bad med ukokt eller finmalt havregryn lindre symptomer.

Bruk fuktighetskrem. Oljer og kremer kan forsegle i fuktighet fra en dusj eller badekar. Å fukte under andre tider av døgnet, kan unscented kremer og lotions hjelpe.

Unngå ull. Dette fører til at huden til å klø og kan utløse eller forverre eksem. Bruk bomullsklær og produkter i stedet.

Bruk såpe som er vanlig, klar og uparfymert. Såper med fargestoffer eller parfyme kan forårsake kløe.

Bruk en luftfukter. Dette kjøler og fukter luften - varm, tørr luft fører til at huden til å klø og flake.

Se legen din. Dersom egenbehandling ikke virker, kan legen forskrive en høyere styrke medisiner som prednison, eller antibiotika hvis kløe og sprukken hud har forårsaket en infeksjon.