Digidexo.com

Om Meditasjon Balls

Meditasjon baller brukes for noen meditasjons disipliner og brukes generelt for å fremme god helse. Også kalt helse baller, stress baller, kinesiske trimballer, Baoding baller, og mange andre navn, disse små metallkuler har en rekke formål.

Beskrivelse

Meditasjon baller kan variere i diameter fra 1 ½ inn til 4 inches, vanligvis delt inn i tre størrelser:. Small, medium og large. Ballene er tilgjengelig i en rekke ulike stiler. De vanligvis kommer som sett med to i dekorative bokser.

Historie

Meditasjon baller er også kjent som Baoding baller, fordi de kom ut av Baoding, Kina. De ble laget på den tiden av Ming-dynastiet. Opprinnelig disse ballene var laget av solid jern. De ble brukt av alle klasser av mennesker, fra bønder til keisere.

Sammensetning

Meditasjon baller kan være laget av en rekke materialer: jade, stål, jern, stein, tre, selv plast. Noen av dem er glatt, mens andre kan ha gravering på dem. De er også tilgjengelige i forskjellige farger. Meditasjon baller har ofte klokkespill inne, slik at når de blir flyttet rundt de gjør frede klokkespill lyder. Dette er grunnen til at de blir brukt til meditasjon; fokus på den rytmiske lyden bringer tankene inn i en meditativ tilstand.

Bruksområder

I tillegg blir brukt til meditasjon, disse små kulene har andre nyttige bruksområder. De er også brukt for å lindre stress, og for hånd og håndledd trening. De kan også være nyttig i å lindre symptomene på Carpal Tunnel Syndrome. For folk som bruker meditasjon baller for trening, blir de faste baller foretrukket til de hule de med klokkespill.
Rulle ballene rundt i hånden legger press på visse akupunkturpunkter. Dette signaliserer nervesystemet ditt til å slappe av. Ved utøvelse av alternativ medisin, er disse akupunkturpunkter antas å være koblet til helsen til mange andre deler av kroppen, inkludert vitale organer. Derfor er disse ballene antatt å ha medisinske egenskaper. Regelmessig bruk av disse meditasjons baller er tenkt å eliminere stress, styrke hjernen, og kvitte seg med trøtthet.

Teknikker

Rotere to baller i en av håndflatene er den mest grunnleggende bruk av meditasjon baller. Ballene skal bevege seg smidig, alltid berører hverandre uten smell sammen. Når du har taket på roterende kulene i den retningen som føles mest naturlig, kan du prøve å flytte ballene i motsatt retning. En annen mer utfordrende variant er å holde ballene fra berøre hverandre mens du roterer dem. Når du er i stand til enkelt å rotere to baller greit, kan du begynne å bruke større baller. Du kan også legge til flere baller inn i miksen.

Prurchasing

Prisen på meditasjon baller varierer, men $ 5 til $ 10 er gjennomsnittet. Det finnes en rekke nettsteder som selger meditasjon baller. Du kan også være lurt å bla gjennom en butikk som selger asiatiske elementer. Hvis du leter etter et billig sett, har eBay vanligvis mange oppført.