Digidexo.com

Hjem rettsmidler for kviser og flass

Hjem rettsmidler for kviser og flass


Kviser og flass er vanlige plager som folk flest opplever på et tidspunkt i løpet av livet. Det er mange kommersielt produsert kremer, lotion og sjampo som hevder å være kurer. Mens noen av disse produktene er effektive, mange inneholder sterke kjemikalier som irriterer huden, og de kan være ganske kostbare. Det er flere hjem rettsmidler som kan brukes til å rydde opp kviser og flass.

Flass Remedy - Ginger & Sesame Oil

Bruk en blanding av ingefær og sesamolje til hodebunnen din. Riv et stykke ingefærrot og plasser spon i et stykke cheesecloth. Pakk cheesecloth rundt ingefær, og presse saften i en bolle. Legg en lik mengde sesamolje. Bland dem sammen og bruke til forsiden av hodebunnen, rett under hårfestet. La blandingen til å suge over natten, og vaske det ut i morgen.

Kvise Løsning 1 - Honey

Vask ansiktet med varmt vann og en vaskeklut. Rør 2 dråper honning i en kopp varmt vann. Dypp vaskeklut i blandingen og vask ansiktet ditt igjen. Massere honning blandingen inn kviser i 3 til 4 minutter. La det tørke i 5 minutter. Vask ansiktet ditt igjen med varmt vann. Gjenta denne prosessen hver kveld før sengetid til akne klarner.

Kvise Løsning 2 - Urter

Kombiner like mengder gurkemeie pulver og tørre neem og basilikumblader i en bolle. Knus blandingen med baksiden av en skje før bladene blir pulverisert. Legg en liten mengde vann for å danne en lime, og gni lim på kviser. Tillat pastaen tørke i en time. Vask lim av med varmt vann og en vaskeklut.