Digidexo.com

FDA godkjent Colon Rens

Internettsider og alternativ medisin bøker og blader har fremmet begrepet kolon rensing som en måte å rense kroppen for giftstoffer og fremme god helse. Det amerikanske Food and Drug Administration, som overvåker, vurderinger og godkjenner alle medisinske og helseprodukter i USA, ikke har godkjent noen colonic vanning maskinen eller anlegget. Det er imidlertid FDA-godkjente måter å rense kolon. Forstå FDA-godkjente kolon rengjøringsmetoder innebærer å få en klar forståelse av de tingene du må vurdere om disse produktene.

Ingen bevis, No Godkjenning

The American Cancer Society anmeldt praktisering av kolon rensing som en del av sitt pasientopplæring modul for behandling beslutninger. ACS fant at selv om mange utøvere av kolon rensing foreslo prosedyren hjulpet kroppen bekjempe kreft ved å eliminere giftstoffer, dette kravet var grunnløse. Quackwatch, en vaktbikkje organisasjon som fokuserer på falske helsepåstander, rapporterer at FDA anser colonic vanningsanlegg en klasse III medisinsk utstyr som beslutningstakere ikke kan markedsføre til pasienter for rutinemessig bruk. Den eneste FDA-godkjent for bruk kolon rengjøringsmaskiner er i sykehus som en del av medisinsk indisert kolon rengjøring, for eksempel før en barium røntgen eller en endoskopisk fremgangsmåte.

Godkjente metoder

Gjeldende godkjente kolon rengjøringsmetoder er begrenset til medisinsk nødvendig kolon rensing før spesifikke medisinske prosedyrer. For slik bruk, har FDA godkjente legemidler som kalles PEG elektrolytt løsninger, for eksempel CoLyte. Med PEG-elektrolyttoppløsninger, pasienter oppløse smaks pakker og aktive bestanddeler i vann for å lage fire liter løsning, deretter drikke hele dosen i løpet av flere timer. Medikamentene forårsake fordøyelseskanalen å tømme helt.

Andre godkjente metoder for kolon rensing er klyster og avføringsmidler, som er tilgjengelig over disk i de fleste stoff butikker. Klyster bruker bare ca en liter vann for å hjelpe til med sporadisk rengjøring eller behandling av forstoppelse - og selv da, klyster rene bare endetarmen, ikke tykktarmen, og har ikke fått godkjenning for rutinemessig eller daglig bruk. Avføringsmidler bidra til å stimulere avføring for pasienter som lider av forstoppelse. Som klyster, men de har ikke fått gjennomslag for daglig bruk, og de ikke rengjør kolon.